Novi blokbaster u najavi - jede kao Ronaldo, rešeta kao Ronaldo i stiže u Real? Pita se i Rajola!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi blokbaster u najavi - jede kao Ronaldo, rešeta kao Ronaldo i stiže u Real? Pita se i Rajola!

U Madridu po navici, samo najbolje.

Real Madrid uvek želi samo najaktuelniju "robu" na svetskom fudbalskom tržištu, a upravo takva je i 19-godišnja senzacija iz Norveške Erling Haland.

Fudbaler Salcburga skrenuo je pažnju na sebe sjajnim partijama u Ligi šampiona gde je na dva meča postigao četiri gola, pa je tako već stigao do 18. gola na 11 nastupa za "bikove" u svim takmičenjima od starta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone.

Naravno, odmah su u red stali i svetski velikani, pa tako i Real koji, prema pisanjima Asa, vidi Norvežanina kao naslednika Kristijana Ronalda u golgeterskom smislu.

Upravo je Portugalac jedan od uzora Halandu koji svoju ishranu bazira na iskustvima Ronalda koji i u 34. godini važi za jednog od najspremnijih fudbalera na sceni.

U čitavu priču je umešan i Mino Rajola, kontroverzni menadžer je za sada samo u ulozi savetnika porodice Haland u kojoj je otac Alf-Inge takođe igrao fudbal sa uspehom u Premijer ligi, ali je pitanje vremena kada će Holanđanin i zvanično postati pravni zastupnik mladog fudbalera.

"Kraljevski klub" očigledno radi na tome da podmladi, ali ne i oslabi sastav u kojem se već nalaze Jović, Vinisijus, Rodrigo, dok su Odegar i Kubo na pozajmicama.

Hoće li im se pridružiti i Haland koji je po specijalizovanom portalu Transfermarkt procenjen na 12 miliona evra, međutim nema sumnje da 19-godišnji napadač u ovom trenutku vredi višestruko više...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real i Junajted u borbi za talentovanog Norvežanina

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 15:55

Erling Haland, norveški fudbaler, ove sezone blista u redovima austrijskog Red Bul Salcburga...Dobre igre nisu proše nezapaženo, a interesovanje za 19-godišnjeg napadača pokazali su Real Madrid i Mančester junajted..."Crveni đavoli" su u blagoj prednost za potpis talentovanog fudbalera, pošto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.