Novi STAR ekskluzivno otkriva: Slavica Ćukteras nosi sina!

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR ekskluzivno otkriva: Slavica Ćukteras nosi sina!

Prvo, pa muško! Kako STAR otkriva, Slavica Ćukteraš nosi dečaka! Ona se trenutno nalazi u Novom Sadu odakle je njen verenik Vlada Avramov i tamo će se u oktobru i poroditi. Podsetimo, pevačica je u martu saznala da je u drugom stanju zbog čega je prekinula sa učešćem u muzičkom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”.
“U dogovoru sa verenikom Slavica je odlučila da se preseli u Novi Sad. Njih dvoje će tamo živeti zajedno budući da je Vlada okončao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fudbalsku karijeru. Završio je sezonu u Tokiju gde je ispunio svoj poslednji profesionalni ugovor, a ubuduće će se baviti privatnim biznisom u Novom Sadu. Inače, Slavicu redovno posećuje mama koja je iz Šapca, mada će sigurno još češće biti uz nju kada stigne beba”, priča naš izvor blizak paru i dodaje da su Slavica i Vlada tek nedavno saznali da će dobiti dečaka.
A ŠTA JOŠ RADI SLAVICA DOK ČEKA DA SE PORODI I KO ĆE IZABRATI IME ZA BEBU, MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU NEDELJNIKA STAR.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi STAR ekskluzivno otkriva: Slavica Ćukteraš nosi sina!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Prvo, pa muško! Kako STAR otkriva, Slavica Ćukteraš nosi dečaka! Ona se trenutno nalazi u Novom Sadu odakle je njen verenik Vlada Avramov i tamo će se u oktobru i poroditi. Podsetimo, pevačica je u martu saznala da je u drugom stanju zbog čega je prekinula sa učešćem u muzičkom šou-programu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.