Nova banana u ruskom fudbalu: gađan bivši kapiten Blekburna Samba

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova banana u ruskom fudbalu: gađan bivši kapiten Blekburna Samba

Ruski fudbalski klub Anži iz Mahačkale saopštio je da je razočaran zbog "idiotskog" ponašanja navijača Lokomotive iz Moskve.

Jedan navijač Lokomotive gađao je tokom meča dve ekipe tamnoputog defanzivca Anžija Kristofera Sambu bananom, a fudbaler iz Konga je potom bacio voćku u publiku.

Anži je poručio bezbednosnoj službi Lokomotive da identifikuje i kazni pojednica koji je bacio bananu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Samba je rekao da je taj incident "akt glupe osobe".

Fudbalera Anžija Roberta Karlosa dva puta su prošle godine navijači gadjali bananama, a Lokomotivini simpatizeri su 2010. istakli transparent na kojem je bilo nacrtano to tropsko voće.

Kristofer Samba bio je kapiten Blekburna pre nego što je pre manje od mesec dana stigao u ruski fudbal. Transfer je bio vredan oko 12,5 miliona funti, a ovom 27-godišnjaku Anži je ponudio platu od oko 100.000 funti nedeljno.

Povezane vesti: Roberto Karlos napustio teren u Rusiji jer su ga gađali bananom /video/
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anži osudio "idiotski napad" na Sambu

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2012

Ruski fudbalski klub Anži iz Mahačkale saopštio je danas da je razočaran zbog "idiotskog" ponašanja navijača Lokomotive iz Moskve.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.