Neroazuri u ekstazi, Grizman prati svog kapitena? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neroazuri" u ekstazi, Grizman prati svog kapitena? (foto)

Francuz ostavio zanimljiv komentar na profilu svog (nekadašnjeg) saigrača.

Socijalne mreže imaju dosta uticaja na današnji svet pa tako i na onaj fudbalski.

Popularnost i transferi se ponekad određuju prema broju pratilaca, ali nekad i sami fudbaleri znaju da ostave trag o tome gde će nastaviti svoj fudbalski put.

Ovo se upravo desilo i jednom od najtraženijih ofanzivaca, Antoanu Grizmanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Francuz deluje kao već završen posao Barselone, ali još uvek nije došli do zvanične potvrde.

Danas je Inter zvanično predstavio novog komandanta odbrane, Dijego Godin je konačno sleteo na "Đuzepe Meacu", a ono što je dodatno uzburkalo navijače Intera jeste komentar Grizmana na zvaničnu objavu svog saigrača povodom prelaska u "Neroazure".

Dvadesetosmogodišnji napadač je napisao "Loading", što je odmah nagnalo fudbalsku javnost da fudbaler Atletika vidi sebe pored svog kapitena.

Dijego Forlan, nekadašnji igrač Intera, je izjavio pre nekoliko meseci kako vidi Grizmana u "plavo-crnim" bojama. Ima li šanse za tako nešto ostaje da se vidi, Inter može prihodovati ozbiljan novac od prodaje svog bivšeg kapitena Ikardija, videćemo da li "Grizi" nasleđuje Mauritovu devetku.

-

In case you are wondering that the fuss is about on Twitter with the fans talking Griezmann and Inter.

He posts a comment (below) in Godin's announcement video on Instagram. pic.twitter.com/l9cpFjpovn

— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) July 1, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NA POMOLU POTPUNI PREOKRET Prepiska Godina i Grizmana koja otkriva sudbinu Francuza

Izvor: 011vodič.com, 01.Jul.2019

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ / EPA; Antoan Grizman, Dijego Godin i društevene mreže – tri faktora zbog koje navijači Intera u ovom momentu sa iščekivanjem očekuju još sjajnih vesti. Socijalne mreže imaju dosta uticaja na današnji svet pa tako i na onaj fudbalski. Popularnost i transferi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.