Nemanja Gudelj u Ajaksu do juna 2020.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Gudelj u Ajaksu do juna 2020.

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Gudelj potpisao je danas petogodišnji ugovor sa holandskim Ajaksom, saopštio je trofejni klub iz Amsterdama.

Gudelj je u Ajaks prešao iz AZ Alkmara za koji je ove sezone odigrao 35 utakmica i postigao 12 golova.

Vrednost transfera nije otkrivena, ali lokalni Telegraf prenosi da je Ajaks morao da plati šest miliona evra za dolazak 23. godišnjeg igrača sredine terena.

List navodi da je zajedno sa Gudeljom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došao njegov 17. godišnji brat Dragiša, koji će igrati za mladi tim popularnih "kopljanika".

"Odlaskom Kristijana Poulsena shvatili smo da nam nedostaje energija u timu. Dolaskom Nemanje dobili smo igrača koji može da vodi našu mladu ekipu jer ima pobednički mentalitet. On ništa ne prepušta slučaju, kako na terenu, tako i van njega. Pravi je primer profesionalca", rekao je trener Ajaksa Frank de Bur.

Gudelj je pre AZ Alkmara četiri sezone nosio dres Brede.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je devet utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemanja Gudelj narednih pet sezona u Ajaksu

Izvor: Akter, 06.Maj.2015

Fudbaler AZ Alkmara Nemanja Gudelj potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Ajaksom, za koji će nastupati od naredne sezone, saopštio je holandski klub.."Nemanjin dolazak je važan korak u procesu što bržeg sklapanja ekipe za sledeću sezonu. On će nam doneti pobednički mentalitet", rekao je trener...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.