Izvor: RTS, 19.Maj.2021, 15:41

Nemačka u najjačem sastavu za EP, povratak Milera i Humelsa

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je spisak za Evropsko prvenstvo, a među 26 fudbalera su i povratnici Tomas Miler i Mats Humels.
Miler (31) i Humels (32) vraćaju se u nacionalni tim posle tri godine pauze, a pozvan je i mladi fudbaler Bajerna Džamal Musijala.

Na spisku, kao što je i najavljeno, nema povređenog golmana Barselone Marka-Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ter Štegena.
Nemačku će na šampionatu Evrope predstavljati:
Golmani: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Nojer (Bajern), Kevin Trap (Ajntraht);
Odbrana: Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Robin Gosens (Atalanta), Kristijan Ginter (Frajburg), Marsel Halstenberg (Lajpcig), Mats Humels (Borusija Dortmund), Lukas Klosterman (Lajpcig), Robin Koh (Lids), Antonio Ridiger (Čelsi), Niklas Sule (Bajern);
Sredina: Emre Džan (Borusija Dortmund), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester siti), Kaj Haverc (Čelsi), Jonas Hofman (Borusija Menhengladbah), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid);
Napad: Tomas Miler (Bajern), Džamal Musijala (Bajern), Florijan Nojhaus (Borusija Menhengladbah), Liroj Sane (Bajern), Kevin Foland (Monako) i Timo Verner (Čelsi).
Nemačka se nalazi u grupi sa F sa Mađarskom, Portugalom i Francuskom, sa kojom će igrati prvi meč na prvenstvu 15. juna.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka u najjačem sastavu za EP, povratak Milera i Humelsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je danas spisak za EURO, a među 26 fudbalera su i povratnici Tomas Miler i Mats Humels...Miler (31) i Humels (32) vraćaju se u nacionalni tim posle tri godine pauze, a pozvan je i mladi fudbaler Bajerna Džamal Musijala...Na spisku, kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Korak napred za nemačku fudbalsku reprezentaciju

Izvor: Deutsche Welle, 20.Maj.2021, 11:40

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joahim Lev najavio je da na Evropsko prvenstvo idu i Tomas Milera i Mats Humels. Ekipe time samo može da dobije, smatra novinar DW Andreas Šten-Cimons.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.