Nema praštanja u Škotskoj, zabava pa drakonska kazna!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 22:16

Nema praštanja u Škotskoj, zabava pa drakonska kazna!

Pravila se moraju poštovati.

Fudbalski savez Škotske suspendovao je danas dvojicu igrača Glazgov Rendžersa na sedam mečeva zbog kršenja propisanih epidemioloških mera.

Džordan Džons i Džordž Edmundson su 1. novembra bili na privatnoj zabavi koju je rano ujutru narednog dana prekinula policija.

Nih dvojica su prekršili meru škotske vlade o zabrani stanovnicima Glazgova da se u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << domovima okupljaju sa članovima drugih domaćinstava.

Fudbalere Rendžersa kaznila je policija, potom im je klub izrekao privremenu suspenziju od dve utakmice, a danas ih je kaznio i Fudbalski savez Škotske.

Džons i Edmundson neće moći da igraju za Rendžers do 30. decembra i utakmice protiv Sent Mirena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igračima Rendžersa sedam utakmica suspenzije

Izvor: B92, 19.Nov.2020

Fudbalski savez Škotske suspendovao je dvojicu igrača Glazgov Rendžersa na sedam mečeva zbog kršenja propisanih epidemioloških mera...Džordan Džons i Džordž Edmundson su 1. novembra bili na privatnoj zabavi koju je rano ujutru narednog dana prekinula policija...Nih dvojica su prekršili meru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.