Nema kraja, ovako je Siti prevarom plaćao trenera, za Milan i Inter različiti aršini u odnosu na Arape!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja, ovako je Siti prevarom plaćao trenera, za Milan i Inter različiti aršini u odnosu na Arape!

Nove informacije u onome što bi mogla da bude eksplozija koja će razoriti UEFA, ali i olakšati stvaranje evropske Superlige. Ako su ovi navodi tačni, nestaće fudbal kakav poznajemo...

"Špigel" nastavlja da izbacuje materijale vezane za fudbalsku korupciju, videli smo navodne dokaze o prevarama koje su izvršili Pari Sen Žermen i Mančester Siti, plus otkriće da Bajern planira da istupi iz Bundeslige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Oni će zajedno sa ostalim velikim klubovima pokušati da osnuju Superligu i da se odvoje od UEFA.

Iako su Bavarci to demantovali, oni su vođe tog bloka u kome su još Juve i Real, kao i nekoliko engleskih klubova.

Šta je još novo?

Recimo način na koji je, da bi izbegao finansijski fer plej Mančester Siti plaćao Manćinija.

Naime, on je bio na platnom spisku Al Džazire, još jednog kluba koji je vlasništvo Šeika Mansura, a sredstva su prebacivana preko ofšor kompanije sa sedištem na Mauricijusu.

Tako je izbegnuto da se u knjigama prikažu primanja trenera koji je sa sobom doveo tim od dvadesetak ljudi, ne samo trenere, već i kuvare i još nekolicinu službenika.

FFP - Dokazi da je Mančester siti varao! https://t.co/vtGkb36dq4

— Sportske.net (@sportske) 02. новембар 2018.

"Špigel" optužuje UEFA da se potpuno drugačije ponašala kada je recimo tretiranje Intera i Milana u pitanju i kazne zbog finansijskog fer pleja, nego u slučaju PSŽ i Sitija, kada je uz pomoć Infantina praktično prevara i bila legalizovana, a ovim klubovima gledano kroz prste.

"Špigel" je sledeće najavio dokaze o dopingu fudbalera jednog velikog evropskog kluba...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.