SVETSKI SKANDAL! PROCURELA TAJNA DOKUMENTA O FUDBALSKOJ PREVARI: Otkrivene malverzacije u PSŽ! Umešan i predsednik FIFA Đani Infantino!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKI SKANDAL! PROCURELA TAJNA DOKUMENTA O FUDBALSKOJ PREVARI: Otkrivene malverzacije u PSŽ! Umešan i predsednik FIFA Đani Infantino!

Procureli su dokumenti koji dokazuju da su Mančester siti i PSŽ svojevremeno uspeli da izbegnu kaznu za nepoštovanje finansijskog fer-pleja, piše ''Špigl.''

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Špigel" otkrio skandal veka, pariska prevara, PSŽ izbacuju iz Evrope, Nejmar i Mbape odlaze?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018

List kao i u slučaju "Ronaldo" tvrdi da ima jasne podatke i dokumenta. Ono na šta se sumnjalo, po njima je tačno, sve lažirano, a istraga obustavljena zbog političkog pritiska!.."Fudbal Liks" otkrio je novi skandal, ponovo je "Der Špigel" kao i u slučaju navodnog silovanja u koje je umešan Ronaldo,...

Nastavak na Sportske.net...

Skandal u FIFA: Procurili dokumenti koji dokazuju da su PSŽ i Siti prevarom izbjegli kaznu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2018

Veliki skandal koji bi iz temelja mogao uzdrmati evropski fudbal je na pomolu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.