Nekadašnja velika nada grčkog i evropskog fudbala stigla u Zagreb!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 16:48

Nekadašnja velika nada grčkog i evropskog fudbala stigla u Zagreb!

Da li ga se sećate?

Fudbalski klub Lokomotiva iz Zagreba saopštio je danas da je doveo 28-godišnjeg grčkog odbrambenog igrača Kirjakosa Papadopulosa.

"Ovo je prvi put da sam  Zagrebu, nisam još imao prilike da upoznam grad. Znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem hrvatsku ligu. Hrvatski fudbaleri su cenjeni i poznati u celom svetu, svi su oni ponikli u HNL-u", izjavio je Papadopulos po potpisivanju ugovora.

Detalji transfera nisu objavljeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Papadopulos je nekadašnja velika nada grčkog i evropskog fudbala.

Do 2010. je bio član Olimpijakosa, posle čega je 10 godina proveo u Nemačkoj, gde je igrao za Šalke, Bajer Leverkuzen, Lajpcig i Hamburg.

Reprezentativac Grčke bio je 28 puta, uz četiri gola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan i Mančester siti - Sve spremno za potpis! Ali, za koju sumu?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 11:15

Odbrojavanje je počelo, uskoro ozvaničenje transfera!..Vreme je za novi milionski transfer Partizana!..Prošle nedelje je snažno odjeknula informacija da je Partizan pred potpisom ugovora sa Mančester sitijem oko transfera 18-godišnjeg krilnog igrača Filipa Stevanovića, ali je potom usledilo medijsko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.