Partizan i Mančester siti - Sve spremno za potpis! Ali, za koju sumu?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 11:15

Partizan i Mančester siti - Sve spremno za potpis! Ali, za koju sumu?

Odbrojavanje je počelo, uskoro ozvaničenje transfera!

Vreme je za novi milionski transfer Partizana!

Prošle nedelje je snažno odjeknula informacija da je Partizan pred potpisom ugovora sa Mančester sitijem oko transfera 18-godišnjeg krilnog igrača Filipa Stevanovića, ali je potom usledilo medijsko zatišje.

Sve do danas, kada je ''Žurnal'' najavio skoro ozvaničenje ovog veoma važnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posla za klub iz Humske.

Pomenuti izvor navodi da se do kraja tekuće nedelje, najkasnije u ponedeljak očekuje potvrda transfera i da su pre toga ostali još samo određeni detalji koji treba da se preciziraju.

U svakom slučaju, ponuda ''Građana'' je na stolu, očigledno je primamljiva i Partizani u samom fudbaleru, pa je teško očekivati da dođe do nekog preokreta u posldnjem trenutku.

Doduše, postoje i interesovanja nekih drugih klubova, prethodno se i Mančester junajted pominjao, ali ispostavilo se da klub sa Old Traforda nije bio tako konkretan kao njegov gradski rival.

Ono što navijače Partizana u celoj ovoj priči najviše zanima je koliko će klub iz Humske zaraditi od ovog transfera, odnosno koliko ''Građani'' nude.

Prošlenedeljna informacija, koju su preneli i ostrvski mediji bila je da je u pitanju iznos od šest miliona funti, ali s obzirom na ponude koje je Partizan zimus odbijao, to deluje prilično skromno, pa je za očekivati da crno-beli ipak sklope nešto bolji posao. Za sada, ''Žurnal'' navodi da je ukupna suma još uvek - tajna!

Ono što je sigurno, to je da će Stevanović do kraja sezone ostati u Partizanu kao pozajmljen igrač, što je princip koji je prošle sezone primenjen i uoči transfera mladog štopera Strahinje Pavlovića u Monako.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STEVANOVIĆ PRED POTPISOM: Fudbaler Partizana u pregovorima sa Sitijem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020

Ćeka ga Premijer liga...Protekle sedmice je snažno odjeknula informacija da je Partizan pred potpisom ugovora sa Mančester sitijem oko transfera 18-godišnjeg krilnog igrača Filipa Stevanovića, ali je potom usledilo medijsko zatišje. Sve do danas, kada je Žurnal najavio skoro ozvaničenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.