Nebojša Leković ponovo u Zvezdi

Izvor: Mondo, 01.Nov.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Leković ponovo u Zvezdi

Upravni odbor crveno-belih na sednici u četvrtak dobio novog člana. Pružena podrška Aleksandru Jankoviću i igračima.

Fudbalski klub Crvena zvezda održao je redovnu sednicu, sa koje najzvučniju vest predstavlja povratak na "Marakanu" Nebojše Lekovića, generalnog sekretara kluba u vreme kada je predsednik bio Dragan Stojković Piksi.

Leković je svojevremeno bio generalni sekretar Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saveza Srbije i Crne Gore, potom i predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Kooptiran je u članstvo Upravnog odbora na predlog aktuelnog predsednika Zvezde Vladana Lukića.

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu crveno-belih, na sednici UO pružena je "puna podrška treneru Aleksandru Jankoviću, stručnom štabu i našim mladim igračima", zbog rezultata koje su ostvarili u dosadašnjem toku sezone.

"Konstatovano je da je mladi tim Crvene zvezde u prethodnom periodu, igrajući utakmice uglavnom u gostima, ostvario veoma dobre rezultate".

UO je upoznat sa ambicijama kluba u zimskom prelaznom roku, koje se zasnivaju na planu i programu trenera Jankovića, a usvojen je i predloženi plan priprema u zimskoj pauzi.

Rukovodstvo Zvezde usvojilo je molbu za nastavak finansiranja memorijalnog turnira "Aca Radović", nazvanom po srednjoškolcu, navijaču Crvene zvezde, koji je pre tačno 13 godina tragično izgubio život na 113. "večitom derbiju".

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.