Nebo se otvorilo - Album za prave Zvezdaše

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebo se otvorilo - Album za prave Zvezdaše

Dva dana uoči prve takmičarske utakmice u 2016. godini FK Crvena zvezda promovisao je album sa sličicama pod nazivom "Nebo se otvorilo".

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas album sa sličicama pod nazivom "Nebo se otvorilo" u kojem je cela istorija crveno-belih kroz dekade, a poseban deo posvećen je generaciji 1991. godine, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je osvojila titulu prvaka Evrope i sveta.

"U albumu su sve najbitnije utakmice i jubileji Crvene zvezde. Sve to podeljeno je kroz decenije. Bilo je pokušaja da se ovo i pre uradi, ali tek sada smo uz pomoć 'TC Grupe' uspeli. Ovaj album omogućava mladima i starijima da se na najlepši način upoznaju sa istorijom kluba", rekao je novinarima direktor marketinga Zvezde Goran Broćić.

Po rečima marketing menadžera "TC Grupe" Nemanje Vučetića album nije namenjen samo navijačima crveno-belih, već i "svim drugim ljubiteljima sporta".

"Mi smo izuzetno ponosni na ovaj album. On je po mnogim stvarima poseban. Svaka generacija ima svoj deo, ali su sve spojene, a čak ima i nekih anegdota, ali i činjenica koje nisu svima poznate", rekao je Vučetić.

Promociji albuma na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovali su i prvotimci Marko Grujić i Mihailo Ristić.

"Izuzetno mi se sviđa album i kampanja kluba. Drago mi je što ovako nešto postoji i što će mlađe generacije moći da uživaju i da pogledaju slavne generacije kluba. Napravio samo malu pauzu u skupljanju sličica od poslednjeg Svetskog prvenstva, tako da je ovo sledeći koji ću da skupljam", rekao je Grujić.

Mihailo Ristić je rekao da će se takmičiti s Grujićem u sakupljanju sličica i dodao da je ovo pravi potez marketinga kluba.

Cena albuma je 199 dinara, a kesica sličica prodavaće se po ceni od 60. Album će se pored Srbije prodavati u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, a planirano je i da  se putem interneta proširi i na dijasporu.

Takođe, crveno-beli će zarađivati od prodaje albuma i sličica, a prema rečima direktora marketinga Zvezde "nije zanemarljiv procenat".

Crvena zvezda će svakom navijaču, koji su dobili i svoj deo u albumu, uz kupljenu ulaznicu za prvi meč prolećnog dela Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana na poklon dati album sa kesicom sličica.

Zvezda će u subotu od 14.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Mladost u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) GRUJIĆ ZALEPIO GROFA: Tvrdi da nije nameštaljka!

Izvor: Kurir, 18.Feb.2016

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je album sa sličicama "Nebo se otvorilo" kojem će se obradovati i mladi i stari navijači kluba iz Ljutice Bogdana...U albumu su svoje mesto našli i sadašnji prvotimci Crvene zvezde, a među njima i Marko Grujić i Mihailo Ristić koji su pred novinarima zalepili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.