Nebitno je da li su beli ili crni dresovi, A ili B tim... Real ima 22 igrača za moćan fudbal! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebitno je da li su beli ili crni dresovi, A ili B tim... Real ima 22 igrača za moćan fudbal! (VIDEO)

Još jedna fenomenalna partija Zidanovih drugopozivaca

Na golu rezervni golman Kiko Kasilja. U odbrani Danilo, Koentrao, Načo Fernandez i jedini Serhio Ramos od startera. U veznom redu Kovačić i Kazemiro kao još jedan od standardnih prvotimaca. I u napadu Isko, Asensio, Hames Rodrigez i Morata. Sa samo dvojicom startera i devetoricom rezervista, Real Madrid igra tako dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i moćan fudbal da se ljudi sve češće pitaju koja postava Kraljevskog kluba je jača: A ili B?

Zidan je još jednom sa rezervistima pregazio konkurenciju u Primeri ksao plitak potok. Doduše, danas su imali lagan zadatak u gostima protiv otpisane Granade koju su rasturili za samo pola sata igre kada su postigli sva četiri gola u pobedi od 4:0.

Pobeda, ubeldjiv rezultat, lepa igra, odmor za standardne prvotimce i korak bliže tituli. Zidan je dobio sve što je hteo.

Tačno 32 minuta je trajala furiozna serija Kraljevića u kojoj su izrešetali mrežu Mema Očoe. Počelo je pogotkom Rodrigeza na prazan gol posle sjajne asistencije Vaskeza u trećem minutu. U 10. minutu je Kolumbijac opet strelac. Ovoga puta glavom, posle centrašuta Koentraoa. Potom je na scenu stupio Morata. U 30. minutu je zakucao projektil pod prečku posle asistencije Danila, a pet minuta kasnije je napravio dar-mar u odbrani Granade za drugi gol i 4:0.



U nastavku su Madriđani prikočili, spustili gas i poštedeli Granadu prave katastrofe...

Real je opet poravnat na čelu tabele sa Barselonom uz meč manje. Onaj protiv Selte. Uz duel protiv Sevilje i gostovanje Malagi, to su ispiti koji do kraja sezone očekuju Kraljeviće u pohodu na titulu koji je sve bliže. Teško da neko može da zaustavi kaznenu ekspediciju iz Madrida.

Primera, 36. kolo

Petak:

Sevilja - Sosijedad 1:1 (1:0)

/Sarabija 41 - Vela 61/

Subota:

Hihon - Las Palmas 1:0 (0:0)

/Karmona 67/

Atletiko Madrid - Eibar (0:0)

/Nigez 67/

Barselona - Viljareal 4:1 (2:1)

/Nejmar 21, Mesi 45, 82 penal, Suarez 69 - Bakambu 32/

Granada - Real Madrid 0:4 (0:4)

/Rodrigez 3, 11, Morata 30, 35/

Nedelja:

12.00 Alaves - Bilbao

16.15 Valensija - Osasuna

18.30 La Korunja - Espanjol

20.45 Malaga - Selta

Ponedeljak:

20.45 Leganes - Betis

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.