Ne voli on kokain, nego je čaj imao čudan ukus - Paolo Gerero igra na Mundijalu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne voli on kokain, nego je čaj imao čudan ukus - Paolo Gerero igra na Mundijalu!

Kazna prepolovljena

Najlepša vest za peruanske ljubitelje fudbala. Žalbena komisija Svetske fudbalske federacije prepolovila je kaznu Paulu Gereru, pa će kapiten Perua moći da predvodi Inke na Mundijalu u Rusiji!

Podsetimo, 33-godišnji fudbaler je pao na doping testu 5. oktobra, posle kvalifikacione utakmice sa Argentinom. Kažnjen je suspenzijom na godinu dana, ali je ona danas ublažena na šest >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << meseci.

U pitanju je bio kokain. Gerero, najbolji strelac Perua u kvalifikacijama, se branio tvrdnjom da nikad nije konzumirao beli prah. Njegovi advokati su insistirali na tome da se kokain našao u njegovom organizmu pošto je pred utakmicu sa Argentinom pio čaj u kome je, ne njegovom krivicom, bilo malo te droge.

PRELAZZI: Osmi decembar Paola Gerera

Fifa je očigledno uvažila taj argument, a kako kazna zvanično počinje od novembra Gerero će moći da igra već od aprila 2018. Taman dva i po meseca da uđe u takmičarski ritam.

Pod uslovom da ostane na snazi. Gererovi advokat traže da se njihov klijent proglasi nevinim, ali bi sa druge strane na ovakvu odluku mogla da se žali i Svetska anti-doping agencija.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.