Kapiten Perua ipak na Mundijalu!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2017, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Perua ipak na Mundijalu!

Kapitenu fudbalske reprezentacije Perua prepolovljena kazna.

Kapiten reprezentacije Perua Paolo Gerero će ipak igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pošto mu je danas Svetska fudbalska federacija (Fifa) smanjila suspenziju zbog dopinga na šest meseci.

Fifa je 8. decembra Gereru izrekla jednogodišnju suspenziju nakon što je bio pozitivan na kokain na doping testu, ali je danas tu kaznu prepolovila.

"Komisija za žalbe Fifa je, uzimajući u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << okolnosti slučaja, uključujući i stepen krivice igrača, zaključila da je šest meseci suspenzija razumna kazna", navela je Fifa.

Gerero je pao na doping testu nakon utakmice s Argentinom 5. oktobra.

Njemu je suspenzija počela da važi od 3. novembra, a ponovo će moći da igra fudbal od 4. maja naredne godine.

Gerero je bio najbolji strelac Perua u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo sa šest golova.

Fudbalska reprezentacija Perua će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi sa Francuskom, Danskom i Australijom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fantastična vest za Peruance

Izvor: Mondo, 21.Dec.2017

FIFA smanjila kaznu kapitenu Perua Paolu Gereru i on će moći da igra na Mundijalu u Rusiji..Foto: AP/Rodrigo Abd..Kapiten reprezentacije Perua Paolo Gerero će ipak igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pošto mu je Svetska fudbalska federacija smanjila suspenziju zbog dopinga na šest meseci...FIFA...

Nastavak na Mondo...

Ne voli on kokain, nego je čaj imao čudan ukus - Paolo Gerero igra na Mundijalu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2017

Kazna prepolovljena..Najlepša vest za peruanske ljubitelje fudbala. Žalbena komisija Svetske fudbalske federacije prepolovila je kaznu Paulu Gereru, pa će kapiten Perua moći da predvodi Inke na Mundijalu u Rusiji!..Podsetimo, 33-godišnji fudbaler je pao na doping testu 5. oktobra, posle kvalifikacione...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.