Ne bih uzeo žvaku od Ronalda

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 11:21

"Ne bih uzeo žvaku od Ronalda"

Igrač fudbalske reprezentacije Portugala Gonsalo Ramos izjavio je da ne bi nikad uzeo žvaku od saigrača Kristijana Ronalda.

On je prokomentarisao video snimak na kojem Ronaldo iz džepa svog šortsa vadi žvaku i stavlja je u usta na meču protiv Gane na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Naravno da ne bih uzeo žvaku koju bi mi ponudio Kristijano ili bilo ko drugi. Jedino ne bih odbio od brata", šaljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao Ramos.

Posle pobede Portugala u meču protiv Gane (3:2), na društvenim mrežama je kružio video snimak na kojem se vidi da Ronaldo nešto vadi iz džepa šortsa i odmah stavlja u usta.

Fudbalska federacija Portugala saopštila je da je u pitanju bila žvakaća guma, pošto su se mnogi pitali šta je Ronaldo stavio brzo u usta.

Portugal u narednom kolu igra protiv Urugvaja u ponedeljak, 28. novembra u 20.00, a u istoj Grupi H su Južna Koreja i Gana koje imaju meč istog dana u 14.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.