Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2022, 19:24

Ramos kaže da ne bi uzeo žvaku od saigrača Ronalda

Igrač fudbalske reprezentacije Portugala Gonsalo Ramos izjavio je danas da ne bi nikad uzeo žvaku od saigrača Kristijana Ronalda, komentarišući video snimak na kojem Ronaldo iz džepa svog šortsa vadi žvaku i stavlja je u usta na meču protiv Gane na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Ne bih uzeo žvaku od Ronalda"

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 11:21

Igrač fudbalske reprezentacije Portugala Gonsalo Ramos izjavio je da ne bi nikad uzeo žvaku od saigrača Kristijana Ronalda...On je prokomentarisao video snimak na kojem Ronaldo iz džepa svog šortsa vadi žvaku i stavlja je u usta na meču protiv Gane na Svetskom prvenstvu u Kataru..."Naravno da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.