Nazire se rešenje Robijevih problema sa licencom

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nazire se rešenje Robijevih problema sa licencom

Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, zahvaljujući vremenskim neprilikama dobio je dodatnih sedam dana da reši problem sa licencom za rad, a u tome mu nesebično pomažu fudbalski savezi Hrvatske i Srbije i UEFA.

"Upoznati smo sa problemima koje imaju treneri Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Inđije, ali smo dobili uveravanja da će se sve završiti na najbolji način. Iz UEFA i hrvatskog saveza stigla su pisma u kojima stoji da se nazire rešenje za slučaj Roberta Prosinečkog. Kao igračka legenda sigurno zaslužuje priliku da radi, ali ne može bez ikakvih papira”, kaže Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice klubova Superlige.

Predsednik Zajednice Branimir Babarogić, koji je i predstavnik Crvene zvezde, takođe je uveren da će problem sa linecom biti rešen.

"Zahvalan sam Savezu koji se zaista založio da Prosinečki dobije papire i dozvolu za rad, ali ne mogu da vam iznosim detalje dok se slučaj ne završi”, kaže Babarogić.

Povezane vesti: Prosinečki položio poslednji ispit, UEFA ne priznaje diplomu FSS: Robijev matični savez je u Zagrebu Stepanović: Zvezda tera druge da krše propise Radinović: Zar Prosinečki nije diplomirao u Bariju?! Robi ne može na klupu ni kao maser
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.