Nastavljeni radovi na Marakani

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni radovi na Marakani

Štrajk oko 2.000 radnika na brazilskoj Marakani u Rio de Žaneiru je prekinut posle četiri dana i nakon obećanja poslodavaca da će uslovi biti bolji, radovi na legendarnom stadionu su nastavljeni.

Jedan od najvećih stadiona na svetu priprema se za fudbalski Kup Konfederacija 2013. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu godinu dana kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Olimpijske igre 2016. godine.

Štrajk je počeo prošle nedelje, kada je jedan radnik doživeo lakše povrede posle eksplozije boce u kojoj su bile hemikalije. To, međutim, kako su preneli brazilski mediji, nije bio jedini incident od kada su počeli radovi na "umivanju" Marakane.
Pogledaj vesti o: Incident,   Štrajk,   Olimpijske igre

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastavlja se renoviranje Marakane

Izvor: B92, 22.Avg.2011

Oko 2000 radnika na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru prekinulo je četvorodnevni štrajk i nastavilo sa renoviranjem tog objekta...Oni su se na taj korak odlučili pošto su im poslodavci obećali da će poboljašati uslove za rad...Jedan od najvećih stadiona na svetu priprema se za fudbalski Kup...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.