Nastasić i zvanično u Mančester Sitiju

Izvor: TvojPortal.com, 01.Sep.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić i zvanično u Mančester Sitiju

Izvor: vesti online
Fudbalski reprezentativac Srbije i dosadašnji defanzivac Fiorentine, Matija Nastasić prešao je u redove engleskog šampiona Mančester Sitija, preneli su britanski mediji.
Mančester Siti nije objavio koliki je ukupan iznos za 19-godišnjeg igrača, a BBC tvrdi da je italijanskom klubu isplaćena suma od 12,5 miliona evra.


U sklopu tog transfera u Fiorentinu će preći crnogorski >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << reprezentativac Stefan Savić, koji nije ispunio očekivanja otkako je prošle godine stigao u Mančester iz beogradskog Partizana.
"Nastasić će biti jedan od najboljih igrača za dugo vremena", izjavio je trener Mančester Sitija Roberto Manćini.
Talentovani Nastasić, koji je četvrto pojačanje Sitija ovog prelaznog roka, do sada je odigrao dve utakmice za seniorsku reprezentaciju Srbije, a prošle sezone je kao 18-godišnjak stigao u Fiorentinu i stekao poverenje trenera odigravši 27 utakmica.
Stefan Savić je prošle sezone prešao u Siti i zabeležio je 20 nastupa u dresu "građana", ali samo 11 u Premijer ligi i uglavnom je ulazio sa klupe.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.