Nameštalo se u grčkom fudbalu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nameštalo se u grčkom fudbalu?

ATINA - Grčki fudbalski superligaši Pantrakikos, Janina, Panionios, Atromitos i Kavala osumnjičeni su da su umešani u aferu sa nameštanjem rezultata, saopšteno je danas u grčkom parlamentu.

Identitet osumnjičenih klubova otkrio je poslanik opozicione desničarske partije LAOS-a Tanasis Plevris.

Pod sumnjom je 27 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << grčke Superlige, druge lige i nacionalnog kupa odigranih ove i prošle sezone, a istraga je pokrenuta nakon prijava o velikom broju sumnjivih uplata u kladionicama.

Istraga uključuje pobedu Janine u gostima od 2:1 protiv Pantrakikosa u januaru ove godine, kao i Panionisovu pobedu od 1:0 protiv Pantrakikosa u martu.

Kao očigledan primer "visokog stepena korupcije" navodi se pobeda Kavale nad Agrotikosom Asterasom od 4:1 u martu 2009. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet grčkih prvoligaša umešano u korupciju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2010

Grčki fudbalski superligaši Pantrakikos, Janina, Panionios, Atromitos i Kavala osumnjičeni su da su umešani u aferu sa nameštanjem rezultata, saopšteno je danas u grčkom parlamentu...Identitet osumnjiičenih klubova otkrio je poslanik opozicione desničarskje partije LAOS-a Tanasis Plevris...Pod...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.