Najočigledniji penal ikada! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 03.Feb.2011, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najočigledniji penal ikada! (VIDEO)

Turnir za momke iz Okeanije do 17 godina. Imena igrača potpuno nebitna. Reprezentacije koje su igrale ništa bitnije, ali ćemo ih pomenuti, radi reda. Dakle, igrali su momci iz zemlje Tonga protiv dečaka sa Kukovih ostrva (da, da, i tamo se igra fudbal). Rezultat je takođe potpuno nebitan, ali imamo i tu informaciju ako nekoga zanima. Kukova ostrva su slavila 6-2.
Svakako mnogo interesantniji detalj od svih gore navedenih je penal koji je sviran za Kukova ostrva. Verovatno iz opšte >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << nemoći, tri fudbalera Tonge su u stilu gangstera u pokušaju išutirali protivničkog igrača naočigled sudije i svih ostalih na stadionu. Sudija je naravno svirao penal, ali je oprostio gangsterima u pokušaju jer nisu imali nameru da povrede protivnika. Obratite pažnju, udarci su bili krajnje nežni, čak se ni siroti fudbaler sa Kukovih ostrva nije mnogo potresao zbog ovog nazovi incidenta.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.