Najbolje iz Evrope večeras: Atraktivno i komično!

Izvor: Mondo, 03.Dec.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje iz Evrope večeras: Atraktivno i komično!

Pogledajte golove i promašaje sa evropskih terena, "škorpion" u Italiji, promašaji u Francuskoj, majstorije u Engleskoj.

Foto: AP/M.Spingler/M.Dunham/S.Heppell

Atraktivno, komično, majstorski...

Ove večeri igra se fudbal širom Evrope, što u prvenstvima, što u kupovioma, a sa svih strana stižu atraktivni potezi igrača.

U Italiji, na meču 4. runde Kupa, Empoli je pobedio Đenovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rezultatom 2:0, a Gruzijac Levan Mkedlidze postigao je fantastičan gol, petom, popularni "škorpion".

Ovo se zaista retko viđa...

Nešto kasnije, tokom derbija vanrednog kola Lige 1, fudbaleri Lila promašili su nemoguće protiv šampiona, Pari Sen Žermena, uz dve sjajne intervencije golmana Salvatorea Sirigua.

U Engleskoj, takođe se igra vanredno kolo Premijer lige, a u derbiju Londona između Čelsija i Totenhema, bolje su počeli gosti, imali dve šanse, pogodili prečku preko Harija Kejna, a onda se probudila "Zver".

Didije Drogba asistirao je Edenu Azaru za vođstvo, a onda i sam zatresao mrežu golmana Uga Lorisa za 2:0 još u prvom poluvremenu.

Poslednji put kada je Drogba na jednom meču zabeležio i gol i asistenciju za Čelsi, sa druge strane terena takođe je stajao Totenhem, još 2012. godine.

U isto vreme, u Sanderlendu, Serhio "Kun" Aguero nastavlja da teroriše protivničke mreže i ostavlja Mančester siti u igri za trofeje, u svim takmičenjima.

Argentinac je doveo šampione u vođstvo, a onda i asistirao Stevanu Jovetiću za 0:2.

Grčki derbi između Olimpijakosa i PAOK, koji je pripao gostima rezultatom 1:2, takođe su obeležili atraktivni golovi. Pogledajte...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ibrina magija i dalje živi u Italiji...

Izvor: RTS, 04.Dec.2014, 12:32

Na meču šesnaestine finala italijanskog Kupa, Gruzijac u dresu Empolija Levan Mhedlidze postigao je gol u pobedi svog tim nad Đenovom. Ali to nije bio običan gol. To je bio pogodak kakav obično očekujete samo od jednog čoveka, koji sada igra u Pari Sen Žermenu..

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.