Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2020, 09:36

Najbogatiji fudbaler na svetu potpisao za Maritimo

U nadi da će konačno odigrati prvu utakmicu za seniore...

Najbogatiji fudbaler na svetu ima novi klub. Faik Bolkija (22) školovao se u akademijama Čelsija i Lestera, a od 1. jula slobodan je igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Lisicama. Nije dugo prošlo, a Bolkija je pronašao novi angažman. U narednoj sezoni braniće boje portugalskog Maritima.

Podsetimo, Faik Bolkija je bratanac Sultana od Bruneja Husanala, kome će nakon smrti pripasti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bogatstvo vredno 20 milijardi dolara. Momak je rođen u Los Anđelesu, dugo je boravio u Velikoj Britaniji gde je imao ideju da gradi fudbalsku karijeru, ali nije se proslavio. Počeo je u Sautemptonu, posle probao u Arsenalu i Čelsiju, da bi mu samo Lester ponudio profi ugovor. Ni tamo ipak nije uspeo da upiše debi za prvi tim.

U prevodu, Bolkija ima 22 godine i još nema nijedan zvaničnim meč za seniore. Ali imajući u vidu kakvim bogatstvom raspolaže to ga verovatno mnogo ne tangira. Uostalom, toliko novca ima da bi on mogao da plaća klubu kako bi igrao, jer očito nema potreban kvalitet.

A koliko je zapravo to porodično bogatstvo najbolje svedoče navodi ostrvskih medija od pre nekoliko godina. Faikov otac je, naime, za svoj 50. rođendan angažovao Majkla Džeksona da mu peva na zabavi i bez problema mu iskeširao 17.000.000 evra za jedan kraći nastup!

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.