Nagelsman novi selektor Nemačke

Izvor: B92, 19.Sep.2023, 13:37

Nagelsman novi selektor Nemačke

Poznati nemački trener Julijan Nagelsman biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, prenosi Bild.

Nagelsman (36) će na mestu selektora Nemačke da nasledi Hansija Flika, koji je nedavno dobio otkaz posle poraza u prijateljskom meču od Japana (1:4).

Bild prenosi da je Nagelsman postigao načelan dogovor sa čelnicima Fudbalskog saveza Nemačke (DFB). On bi trebalo da bude selektor "pancera" do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraja Evropskog prvenstva 2024. godine.

Bild dalje navodi da je ostalo da se dogovore neki detalji ugovora, a Nagelsman bi trebalo da mesečno zaradjuje oko 400.000 evra.

Nagelsman je trenutno bez angažmana, pošto je u martu dobio otkaz na mestu trenera Bajerna. On je imao ugovor sa Bajernom do 2026. godine po kojem bi dobio oko 20 miliona evra zbog otkaza.

Bild ističe da je Nagelsman pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Bajernom da bi mogao da postane selektor Nemačke.

Čelnici DFB-a bi mogli u naredna 24 časa da zvanično objave da je Nagelsman novi selektor "pancera". EP 2024. će biti održano u Nemačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEMCI PRELOMILI: Nagelsman novi selektor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023

Nedeljna plata 400.000 evra...Nekadašnji trener Hofenhajma, Lajpciga i Bajerna, Julijan Nagelsman biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, prenosi Bild. Nagelsman (36) će na mestu selektora Nemačke da nasledi Hansija Flika, koji je nedavno dobio otkaz posle poraza u prijateljskom meču...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.