NEMCI PRELOMILI: Nagelsman novi selektor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 14:18

NEMCI PRELOMILI: Nagelsman novi selektor (FOTO)

Nedeljna plata 400.000 evra.

Nekadašnji trener Hofenhajma, Lajpciga i Bajerna, Julijan Nagelsman biće novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, prenosi Bild. Nagelsman (36) će na mestu selektora Nemačke da nasledi Hansija Flika, koji je nedavno dobio otkaz posle poraza u prijateljskom meču od Japana (1:4).

Bild prenosi da je Nagelsman postigao načelan dogovor sa čelnicima Fudbalskog saveza Nemačke (DFB). On bi trebalo da bude selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "pancera" do kraja Evropskog prvenstva 2024. godine.

🚨𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆 : Julian Nagelsmann will be Germany’s new coach for Euro 2024, according to reports by the BILD 🇩🇪 pic.twitter.com/88QAtjJAOw

— Topskills Sports UK (@topskillsportuk) September 19, 2023

Bild dalje navodi da je ostalo da se dogovore neki detalji ugovora, a Nagelsman bi trebalo da mesečno zaradjuje oko 400.000 evra.

Nagelsman je trenutno bez angažmana, pošto je u martu dobio otkaz na mestu trenera Bajerna. On je imao ugovor sa Bajernom do 2026. godine po kojem bi dobio oko 20 miliona evra zbog otkaza.

Bild ističe da je Nagelsman pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Bajernom da bi mogao da postane selektor Pancera.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEMAČKA PRONAŠLA ZAMENA ZA FLIKA: Nagelsman po drugi put menja Hansija!

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2023

Bivši prvak sveta posrće u poslednje vreme. Bivši strateg Bajerna iz Minhena, Julijan Nagelsman novi je selektor nemačkog nacionalnog tima. ‘Panceri’ su posle lošeg perioda i rezultatskog pada smenili Hansija Flika, a zanimljiva činjenica da je on prvi koji je smenje na klupi ove selekcije....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.