Na pomolu još jedan slučaj Pogba?!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pomolu još jedan slučaj "Pogba"?!

Francuski fudbaler je bio član omladinskog tima Mančester Junajteda, napustio je klub rano jer se na njega nije računalo, a ovog leta se vratio na "Old Traford" za rekordnu svotu novca, sada bi slična stvar mogla da se dogodi sa još jednim fudbalerom.

Pol Pogba se vratio u Junajted nakon četiri godine provede u redovima Juventusa.

Nakon igranja za podmladak "Crvenih Đavola", nije dobio pravu priliku u prvom timu, Juve je to iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i napravio "posao veka".

Pogba je briljirao u Torinu, svojim sjajnim partijama je skrenuo pažnju čitave fudbalske Evrope, te se na kraju vratio na "Teatar snova" ovog leta za rekordnih 105 miliona evra.

Slična priča bi mogla da se ponovi sa još jednim vezistom koji se "nije pokazao" u Junajtedu.

Bio je deo omladinske ekipe, nije uspeo da se izbori za dres prvog tima, te je 2012. potpisao za Lester (iste godine je i Pogba potpisao za Juve).

U dresu Lestera je postao reprezentativac Engelske, a sada bi Deni Drinkvoter konačno mogao da ponese dres prvog tima Junajteda!

Naime, kako ugledni "Gardijan" prenosi, ekipa koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo je zainteresovana da već u januaru, Drinkvotera vratio na "Old Traford".

Ideja je da upare njega i Pogbu u "srcu" veznog reda, iako je engleski reprezentativac nedavno stavio paraf na novi petogodišnju ugovor sa aktuelnim prvakom Engleske.

Prema novom ugovoru, procenjuje se da je otpusna klauzula oko 35 miliona evra, a Junajted bi to mogao da "iskešira" već na startu zimskog prelaznog roka.

Veruje se da bi Drinkvoter izvukao ono najbolje od Pogbe, odnosno rasteretio ga u defanzivi i omogućio mu veću slobodu u igri.

Tako bi svoje greške iz prošlosti Junajted mogao da plati više od 150 miliona evra i to za samo pola godine, u dva prelazna roka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi umalo oborio rekord za Španca!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016

Antonio Konte ga je žarko želeo u svojim redovima, ali je na kraju ipak završio u matičnom klubu...Alvaro Morata je 2014. godine Madrid zamenio Torinom, na nalog tadašnjeg trenera "Bjankonera" Antonija Kontea...Španac je tim prelaskom napravio pravi potez, kako se u Juveu afirmisao i probudio interesovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.