Na Kosovu nemiri: Građani izlaze na ulice!

Izvor: BKTV News, 15.Okt.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu nemiri: Građani izlaze na ulice!

U oba dela Kosovske Mitrovice, i u južnom i u severnom, večeras se okuplo nekoliko stotina građana odmah po završetku direktnog prenosa prekinute fudbalske utakmice reprezentacije Srbije i Albanije koja se igrala u Beogradu.

Na glavnom mostu sa obe strane raspoređene su jake snage Kosovske policije i Euleksa.
Sa severne strane okupljeno oko 200 većinom mladih ljudi, koji mirno posmatraju, dok su iz albanskog, južnog dela grada odzvanjali pokliči i petarde, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a mogli su se čuti i pucnji iz automatskog oružja.

Meč u Beogradu prekinut je posle incidenta u kome je došlo do koškanja igrača i izlaska navijača na teren, pošto se nad terenom pojavio dron o kome je bio okačen transparent sa mapom „velike Albanije“.


Moj dobar prijatelj je sa dvoje male zivi u Gnjilanu,ispred njegove kuce je trenutno horda razjarenih Siptara,kaze samo da mi decu ne diraju
— LAZIC (@MikiL80) October 14, 2014
 
Izvor: Alo

The post Na Kosovu nemiri: Građani izlaze na ulice! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Utakmica Srbija Albanija,   Eulex,   Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Na Kosovu slavlje Albanaca i šok bombe

Izvor: Radio 021, 15.Okt.2014

Pripadnici Kosovske policije i Euleksa ispaljuju šok bombe na glavnom mostu na Ibru u Kosovskoj Mitrovici prema grupi Albanaca koja je nakon početnog slavlja, zbog utakmice Srbija-Albanija, pokušala da pređe na Sever...Nakon odluke da se večerašnja fudbalska utakmica Srbija-Albanija u Beogradu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.