Na Čairu nema struje, u Radničkom fokusirani na fudbal

Izvor: JužneVesti.com, 25.Avg.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Čairu nema struje, u Radničkom fokusirani na fudbal

Zabrinuti da li će uopšte biti odigran meč 7. kola Superlige između Radničkog i Mladosti iz Lučana u subotu 27. avgusta u 20 sati, igrači i stručni štab niškog tima pokušavaju da se usredsrede samo na meč, u kome očekuju dodatno podizanje forme i nastavak dobrih rezultata.

U najavi subotnje utakmice, koju tim sa Čaira dočekuje u lepom raspoloženju posle pobede nad Metalcem u poslednjem kolu, šef stručnog štaba Nišlija Milan Rastavac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se pre svega osvrnuo na bitne detalje iz prethodne utakmice sa Metalcem.

Raduje me što idemo u smeru podizanja kvaliteta u defanzivi i pokrivanja prostora u istom segmentu. Mnogo novih igrača je u timu, oscilacije će biti tu i u narednom periodu, ali u okviru njih postoje i one pozitivne, koje su na višem nivou u odnosu na prethodne utakmice - rekao je šef struke Radničkog.

Utakmicu sa Lučanima trener niškog tima vidi "kao pravi ispit da se dokaže da su njegovi igrači dostigli određene nivoe u igri".

Da pokažemo čvrstinu, znanje i karakter i držimo pod kontrlom utakmicu. Sa ekipom iz Lučana igramo uvek dinamične i neizvesne utakmice, sa ovakvim i onakvim ishodima. Nadam se dobrom i pozitivnom ambijentu i da ćemo dokazati da smo zaslužili publiku na tribinama u što većem broju, kao i da nastavimo niz pozitivnih rezultata - istakao je on.

Normalnu pripremu utakmice strategu Radničkog remete sitne povrede pojedinih igrača, ali se nada da će svi biti spremni za subotnji duel, a dodao je da je suspenzija Radoša Bulatovića zbog crvenog kartona istekla, tako da će i on konkurisati za startnih 11.

Popularni Mima je kao glavne pretnje po njegov tim iz lučanskog sastava okarakterisao napadače Sašu Jovanovića i Obioru Oditu, strelce 3 od 6 golova Mladosti u dosadašnjem toku Superlige.

Podsetimo, kako je “Južnim vestima” juče potvrđeno i iz kluba i iz Elektrodistribucije, zbog duga od preko 4 miliona dinara juče je na istočnoj tribini stadiona Čair isključena struja, pa je odigravanje utakmice pod znakom pitanja.

Karte za utakmicu, ukoliko ona bude odigrana, prodavaće se po ceni od 100 dinara za jug, 200 za istok i zapad i 600 za ložu, a svi oni koji su kupili i sačuvali ulaznicu za meč sa Crvenom zvezdom moći će besplatno sa pokazanom kartom da uđu na stadion.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.