NESTVARNA PRIČA NAJBOLJEG STRELCA U ISTORIJI MUNDIJALA: Pozvao saigrača na roštilj, a onda mu rekli da ga žena vara sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 18:33

NESTVARNA PRIČA NAJBOLJEG STRELCA U ISTORIJI MUNDIJALA: Pozvao saigrača na roštilj, a onda mu rekli da ga žena vara sa njim

Poverovao joj da nije ničeg bilo.

Najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava i bivši reprezentativac Nemačke, Miroslav Klose, našao se na velikoj životnoj prekretnici zbog skandala u kom se našao pre nekoliko godina.

Posle blistave igračke karijere obreo se i na mestu trenera, a donedavno je bio trener Altaha u Austriji, no je dobio otkaz sredinom marta.

Veći deo fudbalske karijere je proveo u Bajernu nakon što je od 2004. do 2007. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupao za Verder. Ipak, iz tog perioda datira i njegova najveća životna i porodična kriza.

Bilo je to proleće 2007. godine kada je počelo po Bremenu da se priča da se njegova supruga Silvija zabavlja sa saigračem Patrikom Ovomojelom.

On je oduvek bio ženskaroš, svakakve priče su se išle uz njegovo ime. Navodni poziv Klosea da dođe na roštilj je bio povod za glasine. Miroslavu su rekli da ga supruga vara sa Ovomojelom, a pričalo se i da je Silvija trudna sa ovim igračem.

Zbog tih tračeva Klose je tajno dogovorio transfer sa Bajernom. Iako je napustio Bremen, poverovao je supruzi koja je tvrdila da ga nije prevarila i otišao sa njom za Minhen.

- Sve te laži, ta kampanja da je moja supruga trudna sa mojim saigračem. To je najgore. To je nešto najodvratnije što se desilo meni i mojoj porodici - ispričao je Klose jednom prilikom.

Između Ovomojela i Klosea nije bio sukoba, iako su se nekoliko puta sreli na terenu. Nemački mediji su tvrdili da je Silvija bila i više nego uverljiva u ubeđivanju da nije bilo nikakve prevare.

Silvija i Miroslav su zajedno od 2004. godine, a čak ni ta kriza ih nije navela da se rastave. Imaju sinove blizanace - Nou i Luana koji će uskoro postati punoletni.

Kasnije i Ovomojela se skrasio i odlučio da oženi Josipu sa kojom je dobio dvoje dece, a pre nekoliko godina je postao ambasador Borusije iz Dortmunda.

BONUS GALERIJA: Pogledajte slike Larse Pipen, bivše supruge Skotija Pipena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.