NEMCI PIŠU Marin je fudbalski gospodin, srećan je u Crvenoj zvezdi

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMCI PIŠU Marin je fudbalski gospodin, srećan je u Crvenoj zvezdi

Nekada je preuranjeno i neoprezno proglašavan novim Lionelom Mesijem. Posle epizode u Čelsiju i prolaznih stanica širom Evrope, Marko Marin se skrasio u Crvenoj zvezdi. Srpska publika ima privilegiju da gleda čarolije istinskog majstora fudbala. Blista i u Evropi, doveo je ekipu na prag novog plasmana u Ligu šampiona.
Na meču Liverpul – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 13 za igru X-2.
Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << povoda da ga se sete i u zemlji u kojoj je odrastao. List Rajniše post sa sedištem u Dizeldorfu posvetio je Marinu opširan tekst, uz ocenu da je kapiten lider beogradskih crveno-belih.
– On je potreban Crvenoj Zvezdi. Šampionskoj tituli u prvoj svojoj sezoni doprineo je sa sedam golova i trinaest asistencija. To je bilans poput onog iz uspešnih vremena u Menhengladbahu i Bremenu. To je kasni dokaz da njegovih 16 utakmica za nacionalni tim nisu bili slučajnost – navodi list.
Autor teksta pravi paralelu između Marinovih početaka i sadašnjih igara.
– Oduvek je imao špicast nos. Ali u međuvremenu je celo lice postalo malo grublje, manje mladoliko. Nije ni čudo, jer mladić sada ima 30 godina i pravi je gospodin fudbalskog cirkusa. To potvrđuju i simboli počasti. Sada Marko Marin na terenu predvodi ekipu beogradske Crvene zvezde kao kapiten. On je fudbalski lider.
Marko Marin je pažnju najbogatijih klubova privukao igrama u dresu Verdera. Prerano je otišao u Čelsi.
– Njegov driblerski talenat i za ovu branšu tako tipična neprimerena i preuranjena poređenja sa neuporedivim Lionelom Mesijem stavila su Marina pod reflektore kojima nije bio dorastao premda ni on ni njegovi savetnici to nisu želeli da uvide.  Delovalo je da obećava u jakom timu Verder Bremena. Igrao je sa tako puno vica, ponekad oduzimajući dah, tako da je Čelsi osigurao njegov potpis u nekoj vrsti opklade na svetlu budućnost nemačkog reprezentativca.
Čelsi je, navodi nemački list, izgubio opkladu.
Pozajmljivao je Marina. Postao je neka vrsta gastarbajtera , igrajući u Sevilji, Firenci, Trabzonu i Pireju.
Rajniše post zaključuje da je Marin pronašao sreću u klubu za koji navija od malih nogu.
– Pa ipak, verovatno je srećan što više niko ne piše o nemačkom Mesiju, kao što su engleske novine radile pre prelaska u Čelsi. Može biti da je gospodin Marin u ranu jesen svoje karijere ponovo našao sreću – navodi se u tekstu.
 

The post NEMCI PIŠU Marin je fudbalski gospodin, srećan je u Crvenoj zvezdi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Inter ne odustaje od Sergeja!

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić mogao bi ipak ovog leta da promeni klub. Iako je odlazak u Englesku propao Srbina žele u Italiji, Inter nema nameru da odustane, međutim Klaudio Lolito odbija sve nalete.. Na meču Liverpul – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 13 za igru X-2.. Srpski...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.