Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE NA KORMILO: Broki odbija da preuzme Milan

Nakon serije loših rezultata Milana na “čizmi” se sve glasnije priča da će Filipo Inzagi uskoro mogao da dobije otkaz odnosno da neće više biti trener “rosonera”.

Kao mogući naslednik odnosno prelazno rešenje do naredne sezone spominje se takođe bivši igrač Milana Kristijan Broki koji trenutno vodi mladi tim. Međutim, Broki kaže da trenutno ima preča posla.
– Ni sa kim nisam razgovarao o preuzimanju prvog tima. Cilj mi je da vodim mladi tim što duže pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam ponosan na rezultate koje ostvarujemo u Primaveri, rekao je Broki.
39-godišnji stručnjak je tokom fudbalske karijere sedam sezona nosio dres Milana u periodu od 2001. do 2008. godine, a završio je igrajući za Lacio 2013. godine.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.