NANOSITE ŠTETU RADNIKU I MINISTRU TONČEVU: Surduličani oštro odgovorili na optužbe, evo koliko novca zapravo dobijaju!

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2021, 14:44

NANOSITE ŠTETU RADNIKU I MINISTRU TONČEVU: Surduličani oštro odgovorili na optužbe, evo koliko novca zapravo dobijaju!

Podelili su svoje poslovne podatke. Uprava FK Radnik, povodom nekih senzacionalističkih navoda da se iz budžeta Opštine Surdulice izdavaja million evra godišnje za fudbalski klub, ističe da je poslovanje FK Radnik je uvek bilo odgovorno i transparentno. Iako nas zakon na to ne obavezuje, osećamo potrebu da sa građanima Srbije podelimo svoje poslovne podatke kako […]
The post NANOSITE ŠTETU RADNIKU I MINISTRU TONČEVU: Surduličani oštro odgovorili na optužbe, evo koliko novca zapravo dobijaju! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SAOPŠTENJE FK RADNIK: Uvek smo bili odgovorni i transparentni, napadi na nas su neutemeljeni

Izvor: Kurir, 18.Okt.2021

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice oglasio se saopštenjem nakon navoda da je opština Surdulica iz budžeta uplatila klubu više od milion evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.