NAJAVA DANA (ponedeljak, 21. mart): Kluž, Frajburg i Avelino za fudbalske fanatike, za ostale košarka

Izvor: MozzartSport.com, 21.Mar.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 21. mart): Kluž, Frajburg i Avelino za fudbalske fanatike, za ostale košarka

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Ponedeljak kao ponedeljak. Još kako je počela reprezentativna pauza, izbor utakmica za klađenje dodatno je sužen. Ali nemojte misliti da u kladionici MOZZART nema dobrih utakmica na koje možete da se kladite, pa još po uvećanim kvotama kroz naš Trostruki superpar.

GRUPA SUPER 4

(Pravila za grupu Super >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4)

4527: KLUŽ - PETROLUL, 19.30

(Fudbal, Rumunija 1)


Kluž je dva boda iznad mesta koje znači i borbu za opstanak u eliti u baražu. Petrolul je već prežaljen. Čak 12 bodova ispod crte, u crnoj seriji od pet poraza u kojima je postigao samo dva gola. U poslednja četiri susreta ova dva tima u Klužu nije bilo više od dva gola. Kluž u 2016. ne zna za poraz u prvenstvu.

Kluž spada u red favorita u ovoj utakmici, a uvećanje kvota kroz Trostruki superpar, posebno na keca, koja je podignuta sa 1,47 na 1,55 ne smete ispustiti.

3039: FRAJBURG - KARLSRUE, 20.15

(Fudbal, Nemačka 2)


Drugoplasirani Frajburg u seriji od pet prvenstvenih pobeda. Pet njegovih poslednjih utakmica na Švarcvald stadionu završena su u omeru dva-tri gola. Karlsrue komforno ušuškan u zlatnoj sredini. Postigao je makar po gol na poslednjih pet gostovanja. U njihovom okršaju u oktobru bilo je 1:1.

I ovde domaćin ne bi trebalo da ima većih problema, a kvota na keca uvećana je sa 1,65 na 1,75 kroz Trostruki superpar. Naravno, kao i sve ostale kvote.

1031: AVELINO - TERNANA, 20.30

(Fudbal, Italija 2)


Avelino bliži baražu za promociju, Ternana samo tri boda iznad baraža za opstanak. U protekla četiri kola osvojila je samo bod, postigla samo gol. Na četiri od poslednjih pet okršaja ova dva tima na stadionu Partenio u Avelinu videli smo makar po gol na obe strane terena.

Ako krećete u lov na malo veće kvota, onda bi kec na Avelino trebalo da bude vaš izbor. Još kada vam kažemo da je povećanje kroz Trostruki superpar sa 2,00 na 2,10...

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 4 pogledajte na mozzartbet.com:

U današnjoj najavi nemamo utakmica iz Grupe Super 6, ali kompletnu ponudu iz ove serije pogledajte na mozzartbet.com:

GRUPA SUPER 8

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 trostrukog superpara)

7279: MINESOTA - GOLDEN STEJT, 01.00

(Košarka, NBA)


Ovo bi trebalo da bude igra mačke i miša. Golden Stejt je najbolja ekipa u NBA ligi, a biće i motivisan da se iskupi za poraz u San Antoniju. Minesota je među najgorim timovima na Zapadu. Ima 22 pobede do sada, naspram Golden Stejtovih 62. Jednom su igrali ove sezone, kada su Ratnici slavili u Mineapolisu 129:116. U seriji su od šest pobeda protiv Vukova.

Kvota na dvojku bez hendikepa je 1,12, a u Trostrukom superparu je 1,25. Treba iskoristiti.

7262: TURK TELEKOM - EFES, 18.00

(Košarka, Turska)


Tim našeg trenera Dušana Ivkovića drži prvo mesto na tabeli prvenstva Turske i ukoliko želi da zadrži prednost u odnosu na Fenerbahče ne sme da pogreši. Ne bi ni smeo, jer gostuje poslednjeplasiranom timu lige, koji je dobio samo jedan od poslednjih pet mečeva u ligi, a usput ga je Jenisej eliminisao iz Evrokupa.

Ekipa Dušana Ivkovića je izraziti favorit na papiru, jer je kvota na pobedu gostiju u redovnoj ponudi 1,17. U Trostrukom superparu uvećana je na 1,30. 

Kompletnu ponudu iz Grupe Super 8 možete pogledati na mozzartbet.com:

Pogledajte i koje smo još utakmice izdvojili za vas iz današnje ponude:

5208: PAS JANINA - PANIONIOS, 18.30

(Fudbal, Grčka 1)


Panionios se bori za mesto u baražu za plasman u Ligu šampiona. Prvi je iznad crte, ali PAS Janina je vezala tri pobede na kojima je postigla osam golova. Na poslednjih šest gostovanja Panioniosa nije bilo više od dva gola. Ali Panionios je dobio tri poslednja gostovanja kod PAS Janine.

7261: OLIMPIJAKOS - AE NEA, 17.30

(Košarka, Grčka)


Žestoku borbu vodi tim iz Pireja sa Panatinaikosom za prvo mesto uoči plej-ofa i zato ni danas ne sme da dozvoli iznenađenje. Crveno-beli kod kuće imaju svih 11 pobeda, alči su se u prvom delu sezone propisno namučili sa današnjim rivalom, koga su dobili sa samo dva razlike (77:75). AE Nea je u seriji od tri poraza.

7268: KRASNI OKTOBAR - HIMKI, 16.30

(Košarka, VTB liga)


Neprepoznatljivo loše igra Himki. U regionalnoj VTB ligi vezao je četiri poraza i skliznuo na peto mesto tabele. Da sve bude gore pretrpeo je dva neuspeha i u Evroligi (Laboral i Brose), pa danas mora da se “čupa”. A protivnik se čini idealnim, jer je Himki dobio svih pet dosadašnjim međusobnih okršaja sa ekipom iz Volgograda.

7024: KASERTA - VENECIJA, 20.45

(Košarka, Italija)


Gosti se bore za plasman u plej-of i eventualna pobeda u ovom susretu bi mu bila od krucijalne važnosti. Na prethodna dva meča Venecija nije imala ni sreće, od Ređane je poražena posle produžetaka, a od favorizovanog Milana samo četiri poena razlike. U kakoj je formi Kaserta pokazuje podatak da je zaveležila četiri uzastopna poraza.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.