NAJAVA DANA (nedelja, 4. jun): Rasplet u Poljskoj, groznica atinskog košarkaškog derbija... Đoković ponovo na terenu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 4. jun): Rasplet u Poljskoj, groznica atinskog košarkaškog derbija... Đoković ponovo na terenu

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji očekuju danas

5407: HAMARBI - ĐURGARDEN, 15.00

(Fudbal, Švedska 1)


Đurgarden već ima veliki zaostatak u odnosu na vodeće Norčeping i Malme. Hamarbi je u seriji od tri remija, na poslednjih pet mečeva ovog kluba došlo je gg. Đurgarden ima jedan poraz na poslednjih sedam mečeva. Hamrbi je dobio tri prethodna duela protiv Đurgarden. Uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na tim mečevima dolazilo 3+ i gg.

5408: NORČEPING - GETEBORG, 17.30

(Fudbal, Švedska 1)


Norčeping igra sjajno ove sezone. Na poslednjih sedam utakmica imaju četiri trijumfa i tri - remija. Geteborg ima samo dve pobede u poslednjih osam utakmica. Na poslednja tri međusobna okršaja ova dva tima došlo je gg. Geteborg čeka trijumf nad večerašnjim rivalom od 2013.godine.

5604: ROZENBORG - STROMSGODSET,18.00

(Fudbal, Norveška)


Rozenborg je trenutni lider u prvenstvu Norveške, ima bod više u odnosu na Bran. Ipak, tim iz Trondhajma ima samo dva trijumfa u poslednjih pet mečeva. Na prethodnih pet utakmica Stromsgotseta došlo je gg.

8517: JAGELONIJA - LEH POZNANJ,18.00

(Fudbal, Poljska)


Oba tima i dalje imaju šanse da budu šampioni. Potrebno je da trijumfuju i sačekaju kks Legije. Na tri od prethodnih četiri meča Leha došlo je 0-2 gola. Zanimljivo je da je na poslednja tri međusobna susreta ova dva tima došlo 2-3 gola. Jagelonija ima tri trijumfa u nizu protiv Leha.

8518: LEGIJA - LEHIJA GDANJSK,18.00

(Fudbal, Poljska 1)


I Lehija ima šansu da prva prođe kroz cilj. Za takav veliki poduhvat potreban joj je trijumf u Varšavi. Tim iz Gdanjska je u odličnoj formi. Poslednjih gol su primili 22.aprila. Od tada imaju četiri pobede i dva remija. Legija takođe igra sjajno. Na prethodnih sedam utakmica imaju pet trijumfa i dva remija.

6613: REPUBLIKA IRSKA - URUGVAJ, 19.00

(Fudbal, Prijateljski meč)


Reklo bi se da Irci nisu mogli da pronađu boljeg sparnig partnera. Tačno je da je Urugvaj jak, čak i da je tehnički nadareniji od Iraca, ali je isto tako tačno da su Urusi u minus fazi. Na prethodna tri meča Republike Irske došlo je 0-2 gola. Istina, Irci na tim mečevima nisu kapitulirali, ali su postigli samo dva gola.Zanimljivo je da je pre Islanda Republika Irska poslednjih put poražena na Prvenstvu Evrope od domaćina Francuske.

6614: HOLANDIJA - OBALA SLONOVAČE, 19.30

(Fudbal, Prijateljski meč)


Holanađani će pokušati da dobiju na samopouzdanju posle očajnih rezultata u poslednje vreme. Na četiri od poslednjih pet susreta Oranja došlo je 2-3 gola. Obala Slonovače ima samo jedan trijumf u prethodnih pet utakmica. Do sada su odigrali samo jedan meč, i to 2006.godine. Holandija je bila bolja - 2:1.

7681: ĐOKOVIĆ - RAMOS, 15.20

(Tenis, Rolan Garos)


Ovo je četvrti put da španski teniser izlazi na crtu Đokoviću. Do sada  nekada najbolji igrač sveta ima maksimalan učinak i to bez izgubljenog seta. Novak je odlično delovao u prva dva kola, ali se u prethodnoj rundi pošteno namučio u sudaru sa Švarcmanom. Ramos je 20. nosilac. Pobedio je Kopila, Bonzija i Polija.

7036: UNIKAHA - REAL , 18.30

(Košarka, ACB Liga)


Real Madrid je, čini se, prebrodio malu krizu. Delovao je suvereno u dva meča protiv Unikahe. Kraljevi već večeras imaju šansu da overe plasman u finale. Međutim, Unikaha je dobila prethodni duel u Malagi.

7006: OLIMPIJAKOS - PANATINAIKOS,20.00

(Košarka, Grčka)


Panatinakos je uzvratio udarac na svom terenu i sada je rezultat u seriji 1:1. Olipijakos se nada da će zadržati prednost. Ovo je osmi duel velikih rivala ove sezone. Olimpijakos je dobio četiri utakmice. Pod znakom pitanje je igranje Bilija Spanulisa.

(foto: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.