NAJAVA DANA (nedelja, 11. decembar): Derbiji u Engleskoj i Italiji, pravi spektakl u Lisabonu! Zvezda šeta kroz Moraču

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja, 11. decembar): Derbiji u Engleskoj i Italiji, pravi spektakl u Lisabonu! Zvezda šeta kroz Moraču

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas

2007: ČELSI - VBA, 13.00

(Fudbal, Engleska 1)


Čelsi u seriji od osam ligaških pobeda. U poslednja dva kola otpisao je i Totenhem i Mančester Siti, ali ni Vest Bromvič nije za potcenjivanje. U poslednja četiri kola ispustio je samo dva boda, mada je imao značajno lakši raspored. Na Stamford Bridžu, doduše, nije slavio od 1978. godine Ove sezone je, uostalom, to uspelo samo Liverpulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svi ostali su se pognute glave vraćali kući.

2008: MAN.JUN - TOTENHEM, 15.15

(Fudbal, Engleska 1)


Pet kola bez poraza, ali i samo jedna pobeda u tom periodu. Plus umor zbog putovanja u Ukrajinu na utakmicu sa Zorjom u Ligu Evrope. Totenhem je ove sezone u prvenstvu izgubio samo od Čelsija. Na poslednja četiri susreta ova dva tima gost nije postigao gol. Ali poslednje tri Junajtedove utakmice na Old Trafordu završene su rezultatom 1:1.

2010: LIVERPUL - VEST HEM, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)


Bornmut je prošle nedelje šokirao Liverpulom pobedom posle velikog preokreta, ali Vest Hem ove sezone ne igra ni blizu tog nivoa. U poslednjih pet kola osvojio je samo dva boda, na sedam gostovanja ima samo jednu pobedu. Liverpul je, inače, najefikasniji napad u Premijer ligi, dok je samo Svonsi primia više golova od Vest Hema, pa očekujemo efikasan meč.

1007: TORINO - JUVENTUS, 15.00

(Fudbal, Italija 1)


Gradski derbi u kome Juventus želi da, kao prošle nedelje Atalantu, prizemlji rivala. Međutim, Torino na sedam ligaških mečeva na domaćem terenu ne zna za poraz. Na njih šest vredelo se kladiti na tip GG3+. Poslednjih pet duela ova dva tima otišla su u 3+. U 21. veku Torino ima samo jednu pobedu nad Juventusom.

1008: INTER - ĐENOVA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Đenova je pre dve nedelje šokirala Juventus, ali na strani ne igra toliko dobro, dok je Inter vezao tri pobede kao domaćin. Pritom, poslednjih šest međusobnih susreta ovih rivala završena su pobedama domaćina, dok Đenova na gostovanju kod Nerazura nije slavila još od 1994. godine.

3009: ŠALKE - LEVERKUZEN, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Neočekivano loše plasirani na tabeli. Šalke je osmi, Bajer odmah ispod, ali bodovno su poravnati. Dva poslednja njihova duela u Gelzenkirhenu pripala su Bajeru. Ali sada je Šalje nanizao četiri pobede kao domaćin, sedam ako računamo Ligu Evrope. Na Bajerovih šest gostovanja u Bundesligi prošla je igra GG3+.

4007: SELTA - SEVILJA, 16.15

(Fudbal, Španija 1)


Selta je poslednji poraz u prvenstvu doživela 19.novembra. Od tada imaju tri pobede i dva remija. Sevilja igra u promenljivoj formi. Na prethodnih pet susreta imaju samo dve pobede. U prošloj sezoni dueli ovih timova završeni su remijem. Na oba je došlo gg.

2708: ČUKARIČKI - PARTIZAN, 16.30

(Fudbal, Srbija 1)


Partizan  je u impresivnoj seriji. Na poslednjih 15 susreta crno-beli imaju 13 pobeda i dva remija. Čukarički je dobar niz prekinuo prethodne sedmice kada je stradao u Bačkoj Palanci. Na poslednjih pet susreta Brđana i crno-belih nije bilo remija. Partizan ima tri trijumfa.

4107: BENFIKA - SPORTING, 19.00

(Fudbal, Portugalija 1)


Benfika ima dva boda više od večerašnjeg rivala, ali ulazi u današnji derbiji posle dva vezana poraza. Na prethodna četiri susreta Sportinga došlo je 0-2 gola. Računajući šest poslednjih derbija Sporting je nešto uspešniji. Pored tri remija ima i dve pobede.

5010: PSŽ - NICA, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)


Nica ima četiri boda više od večerašnjeg rivala i prvog favorita za osvajanje titule. Nica je u odličnoj formi vezali su tri pobede i u tom intervalu primili samo jedan gol. Sa druge strane PSŽ ima samo dve pobede u poslednjih pet mečeva. Paržani su dobili poslednjih šest susreta protiv večerašnjeg rivala.

7026: BUDUĆNOST - CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Košarka, ABA liga)


Crvena zvezda dolazi kao u Podgoricu kao neporaženi lider. Ipak, Podgorica je za crveno-bele tradicionalno teško gostovanje. Na tom terenu imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet godina. Budućnost dočekuje najbolji tim ABA lige posle dva vezana poraza od MZT-a i Zenita.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.