NA VIDIKU REKORDAN TRANSFER: Crveno-beli nisu mogli da odole ASTRONOMSKOJ ponudi Sevilje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 18:08

NA VIDIKU REKORDAN TRANSFER: Crveno-beli nisu mogli da odole ASTRONOMSKOJ ponudi Sevilje (FOTO)

Veliko interesovanje.

Vezista Vojvodine Mirko Topić jedan je od najinteresantnijih mladih evropskih igrača na fudbalskom tržištu.  Pisalo se da su za mladog reprezentativca Srbije zainteresovani Crvena zvezda, Dinamo iz Zagreba, praška Slavija, a u nekom varijantama se pominjao i Mančester Siti.

Kako saznaje Mozzart sport, Sevilja je ozbiljno zainteresovana za Topića i navodi se da je slavni direktor Andalužana Monći započeo pregovore >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa upravom novosadskog kluba.  Sevilja, rekorder po broju titula u Ligi Evrope  je rada da već sada otkupi Topićev ugovor i da ostavi 19-godišnjeg vezistu u Vojvodini još godinu dana.

Takođe, navodi se da bi Vojvodina u slučaju transfera ostvarila rekordan prihod. Podsetimo, svojevremeno je Gojko Kačar prešao u Hertu za obeštećenje od tri miliona evra.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasila se i velika želja "večitih", Zvezda ili Partizan?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 10:12

Nekadašnji mladi reprezenativac Srbije privukao pažnju beogradskih klubova...Juče se pronela informacija da su Crvena zvezda i Partizan zainteresovani za Borisa Radunovića...Nekadašnji mladi reprezenativac Srbije ističe da se o svemu ipak pita njegov matični klub Atalanta..."Prija mi interesovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.