Oglasila se i velika želja večitih, Zvezda ili Partizan?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 10:12

Oglasila se i velika želja "večitih", Zvezda ili Partizan?

Nekadašnji mladi reprezenativac Srbije privukao pažnju beogradskih klubova.

Juče se pronela informacija da su Crvena zvezda i Partizan zainteresovani za Borisa Radunovića.

Nekadašnji mladi reprezenativac Srbije ističe da se o svemu ipak pita njegov matični klub Atalanta.

"Prija mi interesovanje oba kluba, ali trenutno ne razmišljam o novoj sredini, jer italijanska liga još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije završena. Fokusiran sam na obaveze u Veroni. Daću sve od sebe da u nastavku prvenstva zauzmem mesto ispred mreže, opravdam poverenje i privolim sadašnji klub da me otkupi ili ponovo pozajmi. Atalanta se pita", rekao je bivši čuvar mreže Rada u intervjuu za Sportski žurnal.

Radunović ističe da do sada nije pregovarao ni sa jednim od dva beogradska kluba, te da trenutno ne razmišlja o povratku u srpski fudbal.



"Nisam razmišljao o povratku u srpski fudbal. Zadovoljan sam životom i karijerom u Italiji. Svestan sam ipak, da je u fudbalu sve moguće. O svemu tome možemo da pričamo kad se borbe za bodove u Italiji završe"
, ističe 24-godišnji čuvar mreže.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.