Mustafiju preti kazna?!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafiju preti kazna?!

Da li će nemački defanzivac dobiti kaznu zbog načina na koji je proslavio gol?

Nemački reprezentativac Škodran Mustafi proslavio je postignut gol protiv Kardifa simbolom albanskog "orla", a ovako su Granit Džaka i Džerdan Šaćiri proslavljali svoje golove na Mundijalu u Rusiji. Da li ovo postaje trend?

Mustafi dolazi iz albanske porodice, sa prostora SFRJ, a zbog svoje proslave gola, gde je ruke prekrstio i napravio albanskog "orla", mogao bi da dobije kaznu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Fudbalski savez Engleske bi mogao da kazni Arsenalovog igrača, ukoliko proceni da je ova proslava "politički nekorektna".

FIFA je bila prilično blaga prema Džaki i Šaćiriju, ali ih je ipak kaznila, da li će i FA na sličan način reagovati u ovoj situaciji?
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.