Zakucavanje Lakazeta za tri boda Arsenala u Kardifu

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakucavanje Lakazeta za tri boda Arsenala u Kardifu

Fudbaleri Arsenala pobedili su Kardif u Velsu u 4. kolu Premijer lige rezultatom 3:2.

Arsenal je dominirao na utakmici u Velsu, imao je i mnogo više prilika za gol, ali je ipak ušao u neizvesnu završnicu, kada je Kardif pretio i bio u šansi da osvoji bod. Ipak, do toga nije došlo, pa su Tobdžije proslavile drugu pobedu u sezoni PL.

Tobdžije su povele u 11. minutu kada je Škodran Mustafi šutirao glavom posle kornera koji je izveo Granit Džaka.

Kardif >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je uspeo da izjednači u 45+2. minutu golom Viktora Kamarase, koji je posle centaršuta Beneta iskoristio smušenu reakciju odbrane Arsenala da lako savlada Petera Čeha.

Pjer-Emerik Obamejang je doneo novu prednost Tobdžijama u 62. minutu veoma lepim udarcem sa oko 18 metara, a posle sjajnog ostavljanja lopte Lakazeta petom.

Velšani se i pored zaostatka nisu predavali, pa su ponovo izjednačili u 70. minutu. Kardif je izveo slobodan udarac, na desnoj strani je skočio Morison, da bi gol glavom sa oko 11 metar postigao Deni Vord.

Tri boda Arsenalu u Kardifu obezbedio je francuski napadač Aleksandr Lakazet u 81. minutu. Asistent je bio Lukas Toreira, dok je Lakazet iskosa sa desne strane zakucao loptu pod prečku gola golmana Kardifa Eteridža.

Ekipa menadžera Unaija Emerija posle četiri kola ima polovičan učinak od dve pobede i dva poraza i nalazi se na devetom mestu na tabeli Premijer lige.

Kardif ima dva remija i dva poraza posle četiri runde, pa se sa dva boda nalazi na deobi 16. mesta sa Hadersfildom.

10 - Alexandre Lacazette has been directly involved in 10 goals (eight goals, two assists) in his last nine starts for Arsenal in all competitions. Finisher. pic.twitter.com/CNPGbTYkDp

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lakazet doneo pobedu Arsenalu u Velsu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018

"Tobdžije" su u četvrtom kolu Premijer lige savladale Kardif s 3:2, a to im je prva pobeda ove sezone u gostima...Nemački igrač albanskog porekla Škodran Mustafi (26) prethodni gol u dresu Arsenala je postigao još u martu. Pošto je radovanje pogotku oponašanjem orlovih krila u režiji švajcarskih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.