Murinjo provocirao klupu Viljareala (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 10.Jan.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo provocirao klupu Viljareala (VIDEO)

Real se dugo mučio sa gostima iz predgrađa Valensije. U prvom poluvremenu Žuta podmornica je apsolutno dominirala, igrala bolji i konkretniji fudbal i vodila 2-1 na Bernabeu, ali je Kristijano Ronaldo golom u nadoknadi prvog poluvremena ubrizgao samopouzdanje ekipi za drugi deo meča.
U drugom poluvremenu igrao je samo Kraljevski klub, dugo su lomili otpor gostiju, dok Ronaldo svojim trećim golom nije prelomio meč. Nakon pogotka Kake za 4-2, Murinjo se okrenuo ka publici sa uzdignutom >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << pesnicom. Iskoristio je trenutak euforije da isprovocira čitavu klupu Viljareala, jer je stao tačno ispred gostujuće klupe. Posebno je besan bio Kani, koji je čak bacio flašicu vode ka Murinju.
Posebni je na konferenciji za štampu demantovao da je namerno provocirao goste. Rekao je da je pobedu hteo da proslavi sa svojim sinom koji je sedeo na tribinama tačno iznad gostujuće klupe. Možda mu neko i poveruje... Pogledajte video

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.