Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Francuske M19 i Šamroka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Francuske M19 i Šamroka

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Francuske M19 i Šamroka

Letnja pauza u većini šampionata osiromašila je fudbalsku ponudu, ali u Mozzartu nema "zime". Bukmejkeri su i za petak spremili velika iznenađenja.

Pred vama su danas najveće kvote na svetu u dve utakmice koje se igraju u okviru omladinskog Evropskog prvenstva i prvenstvu Republike Irske. Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << M19 ima status favorita u sudaru sa vršnjacima iz Italije za prvo mesto u Grupi A, a od Šamroka se ne očekuje ništa drugo sem pobede u okršaju sa Bohemijansom.

FRANCUSKA M19 - ITALIJA M19 (PETAK, 17.30), KEC 2,10

Francuska selekcija do 19 godina i njeni vršnjaci iz Italije sastaju se danas u poslednjem kolu frupne faze Evropskog prvenstva u Slovačkoj, a obe ekipe su se već plasirale u polufinale. Međutim, ko da pobedi u Stredi biće prvi u grupi, dok će mladi Trikolori da ostanu na čelu ukoliko bude nerešeno pošto su ubedljivije izlazili na kraj sa preostalim rivalima u grupi Rumunijom i Slovačkom.

ŠAMROK - BOHEMIJANS (PETAK, 20.45), KEC 1,65

Prvoplasirani Šamrok dočekuje šestoplasirani Bohemijans u meču 21. kola Premijer divizije Republike Irske. Razlika na tabeli između protivnika je 16 poena, a koliki je domaćin favorit svedoči podatak da je Šamrok pred svojom publikom zabeležili 17 pobeda na 19 proteklih susreta u prvenstvu. Bohemijans ne prolazi najbolje u gostima, primio je barem jedan gol u 19 od 20 poslednjih okršaja na strani. Pride, Šamrok je pobedio Bohemijans u sedam od 11 minulih međusobnih mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.