Mladi fudbaleri Radničkog u Turskoj

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi fudbaleri Radničkog u Turskoj

Ekspedicija mladih fudbalera Radničkog iz Niša, rođenih 2000. i 2003. g. sa svojim trenerima Milanom Antićem i Jocom Gmitrovićem, kreće put Antalije, gde će učestvovati na prestižnom fudbalskom turniru.

Turnir se održava u Turskoj u Antaliji, u vremenu od 30.10.-06.11. pod nazivom “Turkish tour of Champions” i obuhvata takmičenje u 8 kategorija, i to dečaka rođenih 1999-2006.g. Poziv je usledio od organizatora turnira “Evima fudbal”, a zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << promoter turnira je poznati fudbaler Samjuel Eto.

Na turniru će učestvovati mladi fudbaleri najpoznatijih evropskih klubova, a do sada su, pored Radničkog, učešće potvrdili mladi fudbaleri: Espanjola, Lacija, Bešiktaša, Atalante, Galatasaraja, Lokomotive iz Moskve. Spisak učesnika još uvek nije konačan.

Realizacija jednog ovakvog projekta, za mnoge klubove, pa tako i za naš Radnički, je veoma teška. Jedna od najvećih prepreka za realizaciju su finansije. Na svu sreću, ljubav prema klubu, fudbalski autoritet i dobra volja, bivših fudbalera, Batice Ristića i Milana Pavlovića, su se sjedinili u veoma odlučnu akciju i, uz pomoć g.Evgenija Marinova, generalnog menadžera “Evima fudbala”, omogućili našim mladim fudbalerima učešće na ovom prestižnom turniru.

Nema sumnje, biće ovo bogato iskustvo za mlade fudbalere “Reala sa Nišave”, ali i prilika da u što boljem svetlu predstave FK Radnički iz Niša i sam Grad Niš.

Slike Hotela “Eftalia” u Antaliji, gde će biti smešteni naši mladi fudbaleri.

Naši fudbaleri kreću na put u petak u 16,00 časova, a objavićemo reportažu sa priprema i odlaska na put, kao i nešto više o samom turniru.

Tekst: Vojkan Andrejić

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.