Izvor: Press, 23.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević uporedio fudbal sa jednom društvenom igrom i poručio: Ljubav se pokazuje delima, želim da moji igrači sada pokažu ljubav prema Zvezdi!

Trener crveno-belih najavio meč sa Krasnodarom.
Foto: Crvenazvezda/Facebook

Pred Crvenom zvezdom je u četvrtak jedna od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji!
Crveno-beli će od 21.00 čas dočekati ekipu Krasnodara i pokušaće da nadoknade minus od jednog gola (2:3 u prvom meču) kako bi zauzeli mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.
Tamo gde najtrofejniji srpski klub nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bio od 2007. godine.
- Svesni smo značaja utakmice, ali se spremamo kao za svaku drugu. Momci su motivisani, mi smo spremni i treniramo vredno. Ono što možemo da obećamo jeste to da ćemo dati sve od sebe protiv jednog jakog protivnika. Želimo dalje, hoćemo da prođemo, ali ono što je meni bitno jeste da igrači pokažu ljubav prema Zvezdi. Jer, ljubav bi uvek na delima trebalo pokazati - rekao je trener Vladan Milojević na konferenciji za medije i dodao:
- Poštujemo Krasnodar, ali ih se ne plašimo. Bitno je da navijači daju vetar u leđa, vidim da će biti puna Marakana, a mi ćemo da se borimo. Motiv imamo i mi i oni. Trebalo bi da budemo disciplinovani i motivisani. To su velike utakmice gde svaki detalj može da odluči. Jedan aut, jedan pad koncentracije...Pokušaćemo da vratimo veru navijačima dobrim igrama. Puna Marakana je jedan dodatni motiv koji vas tera da budete još bolji.
Ono što sve navijače Zvezde najviše interesuje svakako su prvih 11 koji će istrčati na teren. Milojević po običaju nije želeo da otkrije tim, kao ni informaciju da li je Milan Rodić spreman.
- I jeste i nije.Svi igrači su u trenažnom procesu, videćemo do pred samu utakmicu ko će moći u četvrtak na teren. Ono što znamo sigurno to je da Le Talek neće igrati zbog kartona. 
Ne očekuje Milojević neko iznenađenje od trenera Krasnodara u revanšu.
- Fudbal vam je kao ''Stratego'', svi žele da naprave neku svju strategiju. Da li će me nešto iznenaditi od strane trenera Krasnodara, videćemo. Nisu nas ni u prvom meču nešto preterano iznenadili. Nema tu nekih puno skrivalica. Znam samo da Ristić neće igrati. Meni je žao što se povredio i želim mu brz oporavak. Ne bih znao da vam kažem da li je hendikep ili ne za Ruse, ali to je na njima - jasan je trener crveno-belih.
Milojević je istakao i značaj Nenada Milijaša, koji je te 2007. igra za Zvezdu u LE.
- Milijaš je trener u svlačionici, ekipi, na terenu. On je moja desna ruka i igrači moraju da ga slušaju. I ja od njega mogu dosta da naučim - rekao je Milojević.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.