Milojević: Sanjamo ovakve utakmice!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Sanjamo ovakve utakmice!

Šef stručnog štaba pred revanš meč protiv Krasnodara traži od igrača "da se bore i pokažu ljubav prema Zvezdi".

Četvrtak, 21.00!

Skoro da je kucnuo čas za "meč decenije" fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji nekadašnjem šampionu "starog kontinenta" može da obezbedi mesto u grupnoj fazi evrotakmičenja posle tačno 10 godina.

Crveno-beli će pred punim tribinama dočekati ruski Krasnodar, koji iz prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << donosi prednost od 3:2.

"Želim da se zahvalim zvezdaškoj javnosti na podršci. Želim da zajedno iskoristimo tu energiju i pobedimo. Videćemo da li će tako i biti", izjavio je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba Vladan Milojević.

"Znamo da su očekivanja velika i ne krijemo se od toga. Spremni smo, treniramo vredno, momci su motivisani i kao sto sam obećao prvog dana - trudićemo se da damo sve od sebe. Želimo dalje, cilj nam je da prođemo, a od igrača tražim da budu pravi sportisti, da se bore i pokažu ljubav prema Zvezdi", dodao je Milojević.

On je naglasio da crveno-beli poštuju Krasnodar, ali da ga se ne plaše, kao i da neigranje Mihaila Ristića neće biti nenadoknadiv hendikep za goste, jer imaju "još dosta dobrih igrača".

"Samo jedan detalj može da odluči pobednika i zato moramo biti maksimalno koncentrisani od početka do kraja".

"Pokušaćemo da vratimo veru navijačima i da igramo fudbal koji vraća publiku na stadion. To je jedini put kojim Zvezda treba da ide. U fudbalu ne postoje granice, ja verujem u rad i želim da igrači isto tako imaju samopouzdanje i pozitivnu energiju među njima. Videćemo da li će to sutra biti dovoljno. Ako bude - super, ako ne bude - mi smo sportisti i idemo dalje", smireno je govorio Vladan Milojević.

Van konkurencije za tim su samo suspendovani Damijen Le Talek i povređeni Branko Jovičić. Nastup levog beka Milana Rodića, koji je propustio prvi meč, trenutno je neizvestan.

"Pre svega smo ljudi, bez obzira na važnost utakmice. Videćemo kako se Rodić oseća i može li da igra".

Upitan koliko su Zvezdi kao klubu neophodne ovakve utakmice, koje okupljaju više desetina hiljada gledalaca i prave pozitivnu atmosferu među navijačima, odgovorio je da su isto tako potrebne i igračima.

"Igrač se postaje u jakim utakmicama. Svaki sportista voli takve utakmice, veliki klubovi ih vole i one su potrebne Zvezdi, jer ima dosta igrača u najboljim godinama, kao i dosta mladih. Zato nam što češće trebaju ovakve utakmice. To želimo i o tome sanjamo", poručio je Milojević i dodao:

"Nadam se dobrom fudbalu i našoj pobedi. Čeka nas pun stadion, a kada su navijači zadovoljni, to osećanje ne može da se kupi. To je ono što želim svojim igračima. Želim im da osete žar Lige Evrope".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.