Milojević: Fudbal je danas bio sporedan

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 21:10

Milojević: Fudbal je danas bio sporedan

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Napretka u Kruševcu na penale (0:0 - 4:2) i plasmana u polufinale Kupa Srbije.

Kako je rekao, meč je ostao u senci tragedije koja se dogodila u osnovnoj školi na Vračaru.

"Tragedija koja se dogodila je, bez nekog opravdanja, uticala na našu motivisanost, na energiju, međutim, i pored toga smo stvorili mnogo prilika", istakao je Milojević.

Govorio je i o samom meču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"To je kup i te odluke u kaznenom prostoru rivala su morale da budu bolje, da budemo kolektivniji, da se proigravamo i imamo mirniju utakmicu, ovako smo se uveli u dramu, ali na našu sreću i zahvaljujući dobrim intervencijama Borjana smo prošli dalje. To je tim, kada ne ide napadačima, odbrana odradi posao, drago mi je što smo u polufinalu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Navijači nisu bili na utakmici, ali je bila prisutna parola: "Neka je večna slava stradalima u školi Ribnikar".

"Teško nam je bez navijača, ali razumem ih. Fudbal je bio u drugom planu. Bilo je veoma teško. Saučešće porodicama poginulih i podrška za one koji se bore, definitivno tužan dan za Srbiju i nadam se da se to nikada više neće ponoviti. Fudbal je danas bio sporedna stvar, lično sam i ja imao slab fokus i energiju, što ne liči na mene", rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.