Milojević: Bravo za srpski fudbal! Samo Voždovac u glavi..

Izvor: RTS, 03.Avg.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Bravo za srpski fudbal! Samo Voždovac u glavi..

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da rezultati srpskih klubova u Evropi najbolje govore o kvalitetu fudbala u zemlji i da niko ne bi smeo da ga potcenjuje. Crveno-bele u 3. kolu Superlige Srbije čeka utakmica protiv Voždovca kojoj su trenutno potpuno posvećeni.
Crvena zvezda je prošla Suduvu u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona (5:0), a u borbi za Ligu Evrope Partizan i subotički Spartak ekipu Trakaija (2:1) i Spartu iz Praga (3:2), dok je jedino Radnički ispao od Makabija iz Tel Aviva (2:4).

"Naša tri kluba prošla su dalje. Veliko "bravo" za ekipu Spartaka, Radnički nije zaslužio takav rezultat protiv Makabija, a mogli su bolji ishod da ostvare u Tel Avivu. To pokazuje čvrštinu našeg fudbala i ne sme da se potcenjuje. Neki pojedinci neće da vide to, a primer je iz Poljske, nisam siguran da je neko prošao", rekao je Milojević na konferenciji za medije pred duel sa Voždovcem u 3. kolu Superlige.
Milojević dodaje da je potpuni fokus njegov tima na Voždovcu, a da tek posle slede pripreme za Spartak iz Trnave.
"Ušli smo u seriju utakmica sa ekipama iz prošlosezonskog plej-ofa. Voždovac je stabilan superligaš, dobru ekipu ima i spoj su mladosti i iskustva. Čeka nas težak zadatak, ali spremićemo se da odigramo dobru utakmicu".
Milojević nije želeo da govori o uslovima na "krovu" i veštačkoj travi.
"Ne bih da pričam o tome, ne sme fokus da bude na uslovima na stadionu i podlozi. Pokušaćemo da se adaptiramo", rekao je Milojević i dodao da je ekipa fizički i psihološki spremna za borbu na dva fronta - Evropi i prvenstvu.
Na pitanje novinara da li bi voleo da u ponedeljak na žrebu u plej-ofu za Ligu šampiona Zvezda izvuče zagrebački Dinamo, Milojević je izbegao odgovor.
"Neću reći ništa sada. Voždovac mi je samo u glavi, ništa drugo me ne dotiče", zaključio je on.
Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona,   Partizan,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Bravo za srpski fudbal!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2018

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da rezultati srpskih klubova u Evropi najbolje govore o kvalitetu fudbala u zemlji i da niko ne bi smeo da ga potcenjuje...Crvena zvezda je prošla Suduvu u kvalifikacijama za Ligu šampiona (5:0), a u borbi za Ligu Evrope Partizan i subotički Spartak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radnički se dostojanstveno oprostio od Evrope

Izvor: Megafon.co, 04.Avg.2018, 02:23

Fudbaleri niškog Radničkog završili su učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope rezultatom 2:2 protiv Makabija iz Tel Aviva. Pogledajte šta je na ovoj utakmici zabeležio Jovan Gojković.

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.