Milan otkupio Toresov ugovor,sledi zamena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan otkupio Toresov ugovor,sledi zamena

Fudbalski klub Milan otkupio je od Čelsija ugovor napadača Fernanda Toresa, saopštio je danas engleski premijerligaš.

Tores je u avgustu iz Čelsija prešao u Milan na dvogodišnju pozajmicu, a 30-godišnji napadač će od 5. januara zvanično postati fudbaler "roso-nera".

On je 2011. godine iz Liverpula prešao u Čelsi, ali nije uspeo da se izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za mesto u timu. Za tri i po sezone osvojio je Ligu šampiona i Ligu Evropa sa "plavcima", ali trener Žoze Morinjo prednost u timu daje napadaču Dijegu Kosti.

Mediji spekulišu da će Tores iz Milana otići na pozajmicu u Atletiko Madrid, gde je 2001. godine počeo karijeru, a da će iz redova španskog šampiona Alesio Čerči preći u Milan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan otkupio Toresov ugovor, sledi razmena za Ćerćija

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 11:33

Španski fudbalski reprezentativac Fernando Tores potpisao je trajni ugovor sa Milanom, saopštio je na sajtu njegov doskorašnji klub Čelsi...Milan je letos doveo Toresa na dvogodišnju pozajmicu, ali je posle samo šest meseci odlučio da otkupi kompletan ugovor kako bi napravio trampu sa madridskim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.