Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije, ostaje u bolnici

Srpski trener Siniša Mihajlović završio je uspešno prvi ciklus hemoterapije i ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštio je danas Fudbalski klub Bolonja, čiji je Mihajlović prvi trener.

Mihajloviću je ranije ovog meseca dijagnostikovana akutna leukemija i počeo je agresivan tretman.

U saopštenju objavljenom danas popodne potvrđeno je da je Mihajlović bez komplikacija završio prvi ciklus hemoterapije, koji je počeo u četvrtak, 18. jula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Srpski trener ostaće u bolnici još najmanje tri nedelje, kako bi lekarski tim pažljivo pratio svaku njegovu reakciju na lečenje.

U međuvremenu, on nastavlja da komunicira sa svojim pomoćnicima i prati sve treninge Bolonje putem "livestreaming usluga" iz svog bolničkog kreveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović završio prvi ciklus hemoterapije

Izvor: Beta, 23.Jul.2019

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović završio je danas prvi ciklus lečenja od leukemije.Mihajlović je završio prvi ciklus hemoterapije, ali će ostati u bolnici još najmanje tri nedelje, saopštila je Bolonja. Kako se ističe, tokom terapije, koja je započela 18. jula, nije bilo nikakvih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.